KEEPING UP WITH THE İPEKGİLLER

Seren Serengil ile şarkıcı sevgilisi Yaşar İpek kısa süren bir ayrılıktan sonra ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmeye karar vermiş. İki sevgili bu kez ilişkilerini sağlam temeller üzerine kurmak istemiş. Çıkabilecek olası bir anlaşmazlığı önlemek için birtakım kurallar koymuşlar. Buna göre Seren geçmişteki sevgililerinin aileleriyle olan yakınlığını kesecekmiş.

KEEPING UP WITH  THE İPEKGİLLER

Cenazelerine bile katılmayacakmış. Yaşar da bir tartışma çıktığında eşyalarını alıp evden gitmeyecekmiş. Ancak yan oda veya salona geçebilecekmiş. Ayrıca bir ay içinde bekar evini kapatacakmış. Her ne olursa olsun yalan yok, aldatmak hiç yok. Buna karşılık istenildiği an birbirlerini görüntülü olarak arama var. Bir avukat arkadaşları ilişki sevgili şartnamesi adını verdikleri belgeyi hazırlamış. Bu koşulları düşünüp uygulamaya koymaları, bir de üstelik kamuoyuna duyurmaları Seren ve Yaşar’ın ne kadar eğlenceli bir çift olduğunu gösteriyor. İkisini birlikte izlemek, kurgulu ve yapmacık hareketleri artık baymaya başlayan Kardashian dizisi ve tekrarlarıyla oyalanmaktan çok daha ilginç olur. Serengil ve İpek çifti televizyonda bir reality şov yapsa inanılmaz tutar. Şartnameleri gibi adı da hazır. Keeping Up With The İpekgiller!

Haberin Devamı

ARDA KIRAN BAŞKESEN

Arda Turan evlendikten sonra rahatlayacağına daha asabi oldu. 2 haftalık eşi Aslıhan Doğan ile bir restoran çıkışında magazincilere rastlamışlar. Aslıhan’a “Sade bir düğün yaptınız hayalinizdeki düğün nasıl” diye sormuşlar. Aslıhan elini ağzına götürüp fermuar çekiyormuş gibi yaparak sessiz kalmış. Bunun üzerine “Arda konuşma yasağı mı koydu?” diye sorduklarında ünlü futbolcu öfkelenmiş. Muhabire “Senin kafanı gözünü kırarım. Benim karımla konuşuyorsun. Dikkat et” diye bağırmış. Ali Kıran Baş Kesen vardır. Bu da Arda Kıran Baş Kesen!

ALİŞAN USULÜ EVLİLİK

Alişan’ın Esra Erol’un kız kardeşi Eda ile yaşadığı medyatik ilişki hüsranla sonuçlandı. Ancak 41 yaşındaki ünlü türkücü hiç vakit kaybetmedi ve 28 yaşındaki oyuncu sevgilisi Buse Varol ile 6 Mayıs’ta dünya evine gireceğini açıkladı. Alişan meğer aceleden 4 aydır birlikte olduğu müstakbel eşine evlilik teklifi yapmayı unutmuş.
Bu eksikliği gidermek için sevgilisinin ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinin setinde diz çökerek elindeki tek taşla ona herkesin içinde evlenme teklif etmiş. Buse de “Bayılacağım şimdi. Titriyorum” diyerek “Evet” cevabını vermiş. Alişan daha sonra Buse’yi ailesinden istemeye gitmiş. Yani başta olması gerekenler sonda olmuş.
Cumhurbaşkanımıza verdiği sözü bir an önce yerine getirmek için çırpınan Alişan’ın evlilik işinde kafasının karışık olması çok normal. O kadar hevesli ki nikah masasına oturmadan önce düğün yapmaya bile kalkabilir. İşte buna da ‘Alişan Usulü Evlilik’ denir!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR