Klipte kapanıyor sahnede açılıyor

Hadise uyanık kadın. Oyunu kuralına göre oynamasını biliyor. Baktı kliplerde seksi ve dekolte takılmak RTÜK engeline takılıyor hemen çark etti. Tek başına üstüne üç beden büyük montla hareketli vesikalık fotoğrafı gibi bir klip çekti. 32 yaşındaki popçu 7 yıl aradan sonra Bostancı Gösteri Merkezi’nde konserinde hayranlarının karşısına çıkmış. Cesur kostümleri ve sahne şovuyla Beyonce’yi andıran bir tarza bürünmüş. Sonra da meydanı boş bulmuş gaza gelmiş ve bol keseden sallamış. “Beni hiçbir şey korkutamaz. İstediğimi yaparım. Özgür bir sanatçıyım. RTÜK ceza verecekse de verir. Hiç susmayacağım. Kadının sesiyim” diye haykırmış. Cesaret, istediğini yapabilmek, kendini özgür hissetmek, sesini duyurabilmek... Bir sanatçı için hepsi çok önemli. Hadise bunların tümünü yapıyor. Klipte kapanıyor, sahnede açılıyor!

Klipte  kapanıyor  sahnede  açılıyor

Nikahtaki siyah elbisenin sırrı

45 yaşındaki oyuncu, yönetmen ve eski türkücü Özcan Deniz, 25 yaşındaki Feyza Aktan ile dünya evine girmiş. Kendi evlerinde ve aile arasında kıyılan nikahta Feyza siyah elbise giymiş.

Haberin Devamı

Bunun nedeni de genç oyuncunun 7,5 aylık hamileliğiymiş. Özcan Deniz çok mutlu olduğunu söylemiş. “Hayatımın imzasını attım” demiş.

Demek ki neymiş? Karnı burnunda olan gelinler nikahta beyaz gelinlik yerine siyah elbise giyermiş!

Turabi gider Survivor biter

Survivoryarışmasının favorisi Turabi Çamkıran ile Adem Kılıçcı arasında büyük bir kavga çıkmış. Acun Ilıcalı ikisini de sert bir dille uyarmış. Bir daha kavga ederlerse diskalifiye olacaklarını söylemiş. Bunun üzerine Turabi ile Adem özür dilemiş ve bir daha kavga etmeyeceklerine dair söz vermiş.

Deneyimli televizyoncu Acun Ilıcalı’nın iki kanalını ayakta tutan iki yarışma var. Herkes gibi o da bu durumun bilincinde. Bir tanesi ‘O Ses Türkiye’ diğeri ‘Survivor’. Bu yarışmaların da olmazsa olmaz iki yıldızı var. Ses yarışmasının jürisinde Gökhan Özoğuz. Adadaki yarışmada da Turabi Çamkıran. Bu iki ünlü isim reyting oyununu çok iyi biliyor. Gökhan ayrılırsa ses yarışmasının havası kaçar. Bir daha da zor yakalarlar.

Dominik’teki olay daha vahim. Turabi gider Survivor biter!

Gökyüzünde yıldızlar yeryüzünde süperstarlar

Ajda Pekkan’ı 22 yaş küçük sevgilisi terk etmiş. Süperstar “Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor. Güveneceğim erkek bulursam her şeyi bırakır giderim” demiş. Ajda gençlere taş çıkartan fiziğiyle her zaman formda olan bir kadın. Ancak onu taşıyabilecek bir erkek bulma şansı pek yok. Çünkü kendisi hem varlıklı, hem de tek başına yaşamanın rahatına alışmış bir kadın.
Bu saatten sonra başkalarıyla uğraşacak hali yok. Ajda durumun farkında olduğu için böyle konuşuyor. ‘’Gökyüzündeki yıldızlar gibi yeryüzünde yalnız gezer Süperstarlar’’ diyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR