BU GECE GALADA GÖNLÜM HOVARDA

Kaybedenler Kulübü Yolda adlı filmin galasına başrol oyuncularından Nejat İşler ve Yiğit Özşener iddiaya göre zil zurna sarhoş gelmiş. Bir diğer başrol oyuncusu Kerem Fırtına da yine iddiaya göre film başladıktan sonra salonda yanında oturan kadınla yüksek sesler çıkartarak sevişmiş. Gala dediğin böyle olur. Yan yana durup objektiflere poz vermeyi, film hakkında güzel şeyler söylemeyi herkes yapar. Sessiz, sakin, uslu uslu oturup filmi seyretmek de çok kolay. Asıl marifet ayakta duramayacak kadar sarhoş olup konuşurken dilinin sürçüp dediklerinin anlaşılmaması. Film başladıktan sonra da kendini beyaz perdede izlemektense salonda öpüşüp koklaşmak ve bunu etrafına duyurmak. Bunları yaptığın takdirde filmin tanıtımına fazlasıyla katkıda bulunmuş olursun. Galadaki performansın sayesinde gazete sayfalarında filmle ilgili haberler çıkar. Televizyondaki magazin programları olayı yorumlayıp filmin reklamını yapmaya başlar. Absürt ve gereksiz olayları kaçırmayan köşe yazarları konuyu köşelerine taşır. Sosyal medyada her şeyi üstüne vazife edinen meraklılar yaptıklarını aralarında tartışarak filmin bol miktarda ses getirmesini sağlar. Filmin yapımcıları Nejat, Yiğit ve Kerem’e teşekkür borçlu. Eminim böyle davranacaklarını bilseler filmin adını ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ yerine ‘Kaybedenler Kulübü Barda’ koyarlardı.

Haberin Devamı

Bu gece galada gönlüm hovarda

Çalsın sazlar, oynasın kızlar

Hayda hayda gül hayda!

ERKEK SAÇINI KAZITIYOR KADIN SİLİKON TAKTIRIYOR

Sıla Hollanda’nın Rotterdam kentinde bir konser vermiş. Sahnede derin göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çekmiş. Ünlü şarkıcının göğüslerine silikon taktırdığı söyleniyor. Sıla son 9 ay içinde farklı imajlara bürünmeye başladı. Saçlarının üç kez rengini, dört kez de modelini değiştirdi. Son olarak göğüs estetiği yaptırması kendisinden 3 yaş küçük oyuncu sevgilisi Ahmet Kural ile ilişkisinin başında ve sonunda yaşadığı strese yorumlandı. 37 yaşındaki popçu hüsranla biten aşkından dolayı göğüslerine silikon taktırdığı ve yeniden özgüvenine kavuştuğu iddia ediliyor. Belki de doğrudur. Ne de olsa kadınlarla erkekler birbirinden çok farklı yaratılmış iki cins.
Saçları dökülmeye başlayınca strese giren erkek gidip saçını kazıtıyor. Aşkta hayal kırıklığına uğrayan kadın da göğüslerine silikon taktırıyor!
ASENA’NIN ÇİLESİ BİTMİYOR
Caner Erkin’in üstüne titrediği ikinci eşi Şükran Ovalı 3, 5 aylık hamile. Eski eşi Asena Atalay’dan bir oğlu olan ünlü futbolcu ikinci kez baba olmanın heyecanı içinde.
Öte yandan boşandıktan sonra medyatik açıdan gözden düşen Asena, Caner’in oğluyla yeterince ilgilenmediğinden şikayetçi. Şimdi de Şükran’ın ikiz bebek beklediği iddia ediliyor. Bir zamanlar havasından geçilmeyen Asena’nın çilesi bitmiyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR