Dudaktan değil alnından öpme zamanı

Birol Güven ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin senaryosunda sürekli ses getirecek bir şeyler yapmaya çalışıyor. Önce Taşfırın Haluk ile eşi Meltem’in arasını açtı, yuvaları yıkılıyormuş gibi yaptı araya üçüncü kişiler filan koydu. Sonra baktı izleyicinin tepkisini çekiyor dizi elden gidiyor olayı hemen toparladı. Şimdi de efsane dizinin efsane çifti Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ rol gereği ilk kez dudaktan öpüşmüş.

Geçenlerde çok komik bir karikatür gördüm. Ellerinde baston yaşlı bir çift asansöre binerken adam merdivenlere yöneliyor. Kadın ‘’Nereye ayol? Asansöre binsene!’’ diye arkasından sesleniyor. Yaşlı adam ‘’Bizden geçti artık Neriman’’ deyip yoluna devam ediyor. Bu da o hesap.

Aradan 16 yıl geçti dudaktan değil artık alnından öpme zamanı geldi!

Ayrılsak da hep beraberiz

Hande Ataizi 3 yaşındaki oğlunun babası Amerikalı gazeteci eşinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmuş. ‘’Yedi yıllık eşim Benjamin Harvey ile karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırma kararı aldık’’ demiş. ‘’Ama üçümüzü yine hep beraber görmeye devam edeceksiniz. Leon’un anne ve babası olarak yemeklerde, parklarda, okullarda’’ diye ilave etmiş. Eski eşiyle aralarındaki dostluk ilişkisinin boşanmayla bitmeyecek kadar sağlam olduğunu belirtmiş.
Genelde boşanan çiftlerin birbirlerini görmeye bile tahammülü kalmaz. Bunlar her yerde çocuklarıyla birlikte dolaşmaya devam edeceklermiş. İdeal ilişki işte böyle olur. Önce evliliğe veda ederiz, sonra yeriz, içeriz, gezeriz, ayrılsak da hep beraberiz!
Elmanın ne işi var?
Nihat Doğan ekrandaki magazin programında gözyaşları dökerek gittiği Survivor’dan SMS oylarıyla elenmiş. 42 yaşındaki türkücü eleme sonrası ‘’Survivor’ı çok seviyorum. Burada olmak bambaşka bir duygu. Nazım Hikmet’in güzel bir sözü vardır. Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi. Ben Survivor’ı sevdim o beni sevmedi demek ki’’ demiş. Survivor yarışması aralarında Amerika, Almanya, Güney Afrika ve Japonya’nın da olduğu dünyanın birçok ülkesinde yapılıyor. Bugüne kadar hepsine yüzlerce yarışmacı katılmıştır. Ama daha bir tanesinin aklının ucundan Nihat Doğan gibi elendiğinde dramatik bir benzetme yapmak geçmemiştir.
Nazım Hikmet’i bu saçmalığa karıştırmak bir yana. Hindistan cevizi, ananas, muz dolu bir tropik adada. Elmanın ne işi var?
Yakışıklıya ne yapsa yakışır
Kıvanç Tatltuğ yeni imajıyla objektiflere yakalanmış. Ünlü oyuncu 4 yıl önceki Kurt Seyid ve Şura dizisinden sonra ilk kez bıyık bırakmış. Amerikalıların Brad Pitt’i, İngilizlerin David Beckham’ı ve bizim Kıvaç Tatlıtuğ’umuz.
Bunlar vücutlarının her yerine dövme yaptırsalar, saçlarını kazıtsalar, sakal, bıyık, bıraksalar. Hatta ARONpejmürde halde bile dolaşsalar durum değişmez. Yakışıklıya ne yapsa yakışır!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR