Aşk tanrısı küçük Eros Hara’nın gücü

Brezilyalı Adriana Lima ile Türk yazar ve gelişim uzmanı Metin Hara New York Post gazetesinde çıkan bir habere göre ayrılmış. Bodrum’da başlayan sürpriz aşkları yine sürpriz bir şekilde aniden sona ermiş.

Adriana son derece samimi pozlar verdiği sevgilisiyle olan ilişkisi hakkında sessiz kalmaya ve sosyal medyada Hara’yı takibe devam ediyormuş. Ancak güzelliği dünyaca ünlü süper model ile birlikte olmayı başardığı için bütün erkeklerin kıskandığı çelimsiz görüntüsünden dolayı kendisini ‘Aşk Tanrısı Küçük Eros’ olarak nitelendirdiği Hara’nın Lima’yı takipten çıkardığı iddia ediliyormuş.

Amerikalılar ayrılık haberini ‘’Lima piyasaya geri döndü’’ başlığıyla duyurmuş.

Bundan önce de bu tür dedikodular olmuştu.

Ama ayrılık haberleri her defasında fos çıkmıştı.

Hara ilişkiler konusundaki hünerlerini yine gösterebilir.

Adriana’nın daha önce fethettiği kalbini tekrar kazanabilir.

Dört gözle ikisinin ayrılmasını bekleyen çapkınlar da avuçlarını yalayabilir. Onun için dereyi görmeden paçayı sıvamak doğru değil. “Lima piyasaya döndü” diyenler, ‘Aşk Tanrısı Küçük Eros Hara’nın gücünü bilmeyenler!

Haberin Devamı

Yeni yaşam mimariçemiz
Evlilik programlarına ambargo konmasının ardından Seda Sayan televizyondaki formatını değiştirdi. Eğlenceli ve ses getiren programlar yapmaya başladı. Gündeme gelebilmek için de elinden geleni yapıyor. Son olarak manken ve şarkıcı Ece Gürsel ile sperm bankası konusunda ilginç bir sohbet gerçekleştirmiş. Sperm bankasından hamile kalmak ister misin sorusuna Ece “Annem koca adayı çıkmadı. Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti” diye cevap vermiş.
‘Kadırgalı Aysel’ lakaplı ünlü sanatçı da “Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyorsunuz doğurmak için? Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Kuvvetli! Yap çocuğu ne var?” deyivermiş. Bunun üzerine İnşaat İşçileri Sendikası çok öfkelenmiş ve büyük tepki göstermiş. Seda “Ben inşaat işçisi bir babanın kızıyım. Yanlış anlaşıldım” diye cevap vermiş.

DİĞER YENİ YAZILAR