Tarzı hatalı teşhisi doğru

İrem Derici içinden geldiği gibi davranan ve konuşan ünlülerimizden. Kafasına estiği gibi hareket ediyor, aklına geleni çekinmeden söylüyor. Durum böyle olunca zaman zaman potlar kırabiliyor, gaflar yapabiliyor. 21 Mart’ta 31 yaşına girecek olan popüler şarkıcı yine kendini tutamamış ve “Bizden bir önceki nesil yediler birbirlerini! 20 senedir ona laf buna laf… Yedi o karılar birbirlerini” deyivermiş. Demet Akalın ile Hande Yener gibi sürekli birbirleriyle didişen ünlü hemcinsleri ve meslektaşlarına göndermede bulunmuş. Gülben Ergen, Yeşim Salkım, Seren Serengil ve Seda Sayan’ın da kulaklarını çınlatmış. Bunun üzerine şu aralar magazin programı sunuculuğu yapan Seren Serengil, “Bu terbiyesizce, avam konuşma tarzını değiştir. Samimiyet avamlık değildir. Daha yüksek yerlere gelebilecekken, ağzını açıp konuştuğun için orada kalacaksın” diye kendisini ikaz etmiş. Olaya tarafsız bir gözle baktığımızda ortaya çıkan manzara şu: İkisi de kendine göre haklı. İrem’in belki tarzı hatalı. Ama teşhisi çok doğru!

Haberin Devamı

Tarzı hatalı teşhisi doğru

Umreye gitti, öpüşme bitti

2005 yılının Survivor Türkiye birincisi yakışıklı aktör Uğur Pektaş uzun süredir ortalıkta gözükmüyordu. Eski eşi Gamze Özçelik ile yeniden bir araya gelen 38 yaşındaki oyuncu meğer Hacı ve Umre organizasyonları yapan bir turizm şirketi açmış. Geçen yıl yaptığı Umre ziyaretinde sarık ve cübbeli, gözleri sürmeli fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekmiş. Maneviyata yönelen Uğur artık dizi ve film tekliflerine ‘Türkan Şoray Kanunları’ uyguluyormuş. “Öpüşme sahnesi varsa oynamam” diyormuş.

Türkan Şoray yarım asır öncesi filmlerinde öpüşmüyordu. Çünkü o zamanlar Rüçhan Adlı isminde ünlü bir iş adamı sevgilisi vardı. Aradan çok uzun bir zaman geçti.

Devir değişti. Beyaz perdede, ekranda öpüşmek artık son derece normal hale geldi. Uğur Pektaş’ın kararı dünyadaki erkek oyuncular arasında bir ilk olmalı. Nedeni belli.

Umreye gitti. Öpüşme bitti!

Tarzı hatalı teşhisi doğru

Yaklaşacak veliaht kalmadı

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Özge Ulusoy’un ki de o hesap. 35 yaşındaki ünlü mankenin 8 yıl önceki evliliği sadece 24 saat sürdü. Özge düğün sonrası “Sanırım boşluktaydım” deyip hata yaptığını belirtti. Ailesinin de büyük baskısıyla yapımcı eşini nikah gecesi terk etti. Özge daha sonra Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı ile uzatmalı ve medyatik bir aşk yaşadı. Arada bir kez ayrılıp sonra tekrar birlikte olmaya devam ettikleri 6 yıllık ilişkileri geçtiğimiz Nisan ayında sevgilisinin kendisini birdenbire terk etmesinden dolayı hüsranla sonuçlandı. Özge son olarak konuk olduğu bir televizyon programında Türk erkeğine uzun süredir hiç yaklaşmadığını söylemiş. Haksız da değil. Bunlar zor zamanlar. Özge ne yapsın? Kapan kaptı. Yaklaşacak veliaht kalmadı!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR