“Hoşgeldin benimkisi güle güle elinkisi”

“Hoşgeldin benimkisi güle güle elinkisi”

Usta sanatçı Selami Şahin aramızdaki nadir şanslı erkeklerden. Hem kendisinden 22 yaş genç hem çok güzel hem de son derece anlayışlı bir eşi var. 69 yaşındaki ünlü müzisyen bugüne dek 300’den fazla beste yapmış. Zeki Müren, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses gibi efsane isimlerle çalışmalarını paylaşmış. 32 yıllık eşi üç çocuğunun annesi Didem Hanım da meğer evliliklerinde kendisine inanılmaz tolerans tanımış. Didem Şahin eşiyle birlikte verdiği bir röportajda kameralara “Selami’nin flörtleri olabilir. Ben onları görmezden gelip üç maymunu oynarım” itirafında bulunmuş. Selami Bey de “Didem ben eve gelince ‘Hoş geldin benimkisi’ evden gidince ‘Güle güle elinkisi diye uğurlar’” diyerek eşinin olay yaratan sözlerini doğrulamış. Didem Hanım bence latife yapmıştır. Kocasına olan güveni mutlaka tamdır.

Selami Bey zaten ondan iyisini kesinlikle bulamaz. Bırakın Selami Bey’i dünyada hiçbir erkek bulamaz. Beyler! Düşünün evde duyduğunuz sesi. Yoktur Selami ile Didem Şahin gibisi. Hoş geldin benimkisi güle güle elinkisi.

Haberin Devamı

“Hoşgeldin benimkisi güle güle elinkisi”

Biri engelliyor, diğeri dans edemiyor, dizginler elden gidiyor

Arda Turan ile uzatmalı aşkı Aslıhan Doğan yakında dünya evine girmeye hazırlanıyor. Bu kez kararlı gözüken Arda müstakbel eşinin bir dediğini iki etmiyormuş. Aslıhan iddiaya göre evlilik sürecinde Arda’nın kadın arkadaşlarını telefonundan bloke etmesini şart koşmuş. Arda’yı arayan ve WhatsApp’tan mesaj yazmaya çalışan kadınlar bloke edildiklerini fark edince şaşkına uğramış. Öte yandan 4 aylık hamile eşi Pınar Dilek, Tarkan’ın yeni klibinde eşinin yanında seksi dansçılar görmek istememiş. Megastar klipte tek başına görünecekmiş. Biri telefonundaki kadınları engelliyor. Diğeri başka kadınlarla dans edemiyor. Bu da şu demek oluyor.

Ne kadar ünlü olursan ol evlenince dizginler elden gidiyor!

“Hoşgeldin benimkisi güle güle elinkisi”

BAŞLAMADAN BİTEN AŞK

Cansu Taşkın son derece gösterişli fiziği ve incecik beliyle kısa süre içinde adını duyurmayı başardı. Sosyal medyadaki takipçileri karizmatik hoca Yılmaz Vural’ın çaktırmadan yanına gidip çektirdiği fotoğraftan sonra daha da arttı. 23 yaşındaki model şimdi gündeme gelmek için kendisine yine futbol dünyasından bir ünlü bulmuş.

Haberin Devamı

Hem de öyle böyle bir ünlü de değil. Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo’nun kendisine Instagram üzerinden mesaj gönderip evine davet ettiğini ancak doğru bulmadığı için gitmediğini iddia etmiş. Akabinde Ronaldo’nun filminin galası için onu Londra’ya da davet ettiğini söylemiş. Cansu yine gitmeyince bu kez araya soğukluk girmiş. Ronaldo artık çoluk çocuğa karıştığı için arada sırada arkadaş olarak konuşmaya devam ediyorlarmış. Demek ki neymiş? Davetine icabet etmeyince araya bir soğukluk girmiş. Cansu Taşkın ile Ronaldo’nun aşkı başlamadan bitmiş!

DİĞER YENİ YAZILAR