Bitcoin babanın dönerci oğlu

Türkücü ve oyuncu Emrah’ın önce bir türlü kabullenmek istemediği sonra da mümkün olduğu kadar uzak durduğu oğlu Tayfun Bursa’da mütevazi bir tavuk döner büfesi açmış. 27 yaşındaki Tayfun kendi ayakları üzerinde durmak istediğini söylemiş. “Ben babamı çok seviyorum. İnşallah bir gün beni burada ziyarete gelir, ben de onlara kendi ellerimle tavuk döner hazırlarım” demiş. “Babası oğluna bağ bağışlamış, oğul babaya bir salkım üzüm vermemiş” diye bir atasözü vardır. Bu tam tersi.

Bitcoin babanın dönerci oğlu

“Babası oğlunu tanımak bile istememiş, oğul babaya kendi elleriyle tavuk döner vermiş” Bu arada Emrah’ın konser, reklam ve dizilerden ‘kripto para’ istemeye başladığı iddia ediliyor. Yurt dışı konseri için 1 milyon TL üzerinde değeri olan 30 Bitcoin talep ettiği öne sürülüyor. 47 yaşındaki ünlü sanatçının ‘Küçük Emrah’ zamanlarındaki filmlerinin isimlerini andıran bir durum. ‘Öksüzler’, ‘Merhamet’, ‘Acıların Çocuğu’, ‘Can Evimden Vurdular’. ‘Zavallılar’ ‘Sefiller’ ve ‘Acı Lokma’ dönemi bitti. ‘Bitcoin Babanın Dönerci Oğlu’ geldi!

Haberin Devamı

Ye kürküm ye ciğerlerimi üşütme
Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla kürklerini çok sever. Her fırsatta birbirinden değerli, renkli ve göz kamaştırıcı kürklerini giyer. Bu yüzden hayvan severler tarafından çok eleştirilen Babla bir süre önce bir daha kürk giymeyeceğine dair söz vermişti. Ancak yeni Popstar yarışmasının jürisinde olan Divamız bu sözünden vazgeçmiş.
Vücudunun kürke alıştığını, kürk giymediğinde üşüttüğünü ve 12 gün hastanede yattığını söylemiş. “Başkaları gibi yalan konuşmuyorum. Giyenler sahte deyip geçiyorlar. Ben de protesto ediyorum kürk giyerek. Görüyorum ki herkes şakır şakır kürk giyiyor. Herkesin giymesi beni bağlamıyor ama ciğerlerimi üşütmemem lazım” demiş. Babla gerçekten dünyada eşi benzeri olmayan muhteşem bir kadın. Kürk giyenleri kürk giyerek protesto etmek başka kimin aklına gelirdi? Millet gösteriş için giyer. Babla soğuktan korunmak için.
Yani olayı şöyle özetlemek mümkün. Başkalarının üstünde ‘Ye Kürküm Ye’ Babla giydiğinde ‘Ciğerlerimi üşütme’...
Elem terefiş kem mikrofonlara şiş
Hadise Adana’daki halk konserinden sonra Hollanda’da da ses sisteminde çıkan bir aksilik yüzünden zor anlar yaşamış. Amsterdam’ın en ünlü gece kulüplerinden birindeki konserinde mikrofonundan ses çıkmayınca ünlü popçu hayranları tarafından yuhalanmış. Hadi Adana’daki festivalde organizasyon bozukluğu vardı diyelim. Ama Amsterdam gibi eğlence hayatının dünya merkezi olan bir metropolde bu tür teknik sorun kabul edilemez.
Avuç dolu para verip getirdikleri sanatçıyı sahnede zor durumda bırakmaya hiç hakları yok. Hadise’ye nazar değmiş.
Gidip kurşun döktürsün. Yanına mikrofonunu da alsın. Elemtere fiş kem mikrofonlara şiş!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR