OTOMOBİL UÇAR GİDER

Arda Turan geçenlerde 2 milyon TL’lik üstü açık yeni spor Mercedes arabasıyla görüntülenmişti. Ünlü futbolcu şimdi de 2,5 milyon TL değerindeki son model Bentley Bentayga otomobiliyle dikkat çekmiş. Toplam 4,5 milyon TL değerindeki iki aracın plakası da soyadı olan ‘T’ harfiymiş. Beşiktaş’lı yıldız futbolcu Jeremain Lens de 4 milyon TL değerindeki Rolls Royce marka süper lüks arabasıyla objektiflere takılmıştı. Asena Atalay futbolcu Caner Erkin ile evliyken dünyanın en egzotik spor markası Lamborghini’lerden inmiyordu. Tıpkı Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur’un portakal renkli Aventador’u gibi 2 milyon TL’lik uzaydan bakıldığında bile görülen fıstık yeşili arabasıyla hava atıyordu. Yeşil sahalarda top koşturan ünlü futbolcuların çoğu transfer ücretleri, maaşları, primleri sayesinde Ferrari, Maserati, Porsche gibi birbirinden pahalı arabalarıyla sürekli gündeme geliyor. Ne demişler? Zenginin parası züğürdün çenesini yorar. Topçu, popçu, oyuncu, olmayanlar da şans oyunları oynayarak hayaller kurar. Tıpkı şarkıdaki gibi:

Haberin Devamı

“Otomobil uçar gider

Ömrüm gibi geçer gider,

Ben talihin peşindeyim

Talih benden kaçar gider

Yar yar güzel yolcu güle güle!”

BATTI BALIK YAN GİDER

Adanalı ünlülerimizden Yeliz Yeşilmen nevi şahsına özgü münhasır bir kadın. Eşinin yatakta atleti ve kucağında kahvaltı tepsisiyle çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Gelen olumsuz yorumlardan etkilenmedi. Bildiğini okumaya devam etti. Bu sefer kayınvalidesinin yanında göbek atarken çekilen videosunu internete

yerleştirdi. Şimdi de Adana’da açtığı kafeye kocasının 190 bin TL’lik borcu yüzünden borcu yüzünden haciz gelmiş. Yeliz “190 bin çok para değil 600 bin TL’lik arabaya biniyorum” deyivermiş. Tepki görünce bu açıklamanın kendisine ait olmadığını söylemiş. Ayrıca arabasının 600 bin değil 1 trilyon değerinde olduğunu iddia etmiş. Derken bakmış işler sarpa sarıyor. 39 yaşındaki güzel oyuncu ve şarkıcı ‘’Bu tarz olaylar herkesin başına gelebilir. Fazla konuşmayacağım konuştukça batıyorum’’ diyerek olaya noktayı koymuş. “Söylemediğim laflardan hiçbir zarar görmedim” diye çok doğru bir söz vardır. Yeliz’inki de o hesap. Bu gibi durumlarda iş işten geçmeden çeneni kapatacaksın. “Battı balık yan gider deyip” daha fazla batmayacaksın!

Haberin Devamı

TARİH Mİ TROPİK ADA MI?

Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmed’i canlandırdığı yeni dizisi yakında başlıyor. ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ adlı yapım daha ekrana gelmeden çok beğenildi.

Kenan rolü için 8 ay boyunca haftanın 5 günü ata binme, kılıç kullanma dersleri almış. Hepsi iyi güzel ama bakalım Survivor karşısında reytinglerde sonuç ne olacak?

İzleyici kendini tarihin heyecanına mı kaptıracak yoksa tropik adadaki oyunlarda mı kalacak? Tarih mi tropik ada mı? Yakında göreceğiz!

DİĞER YENİ YAZILAR