Kadınlar asla unutmaz

Kadınlar asla unutmaz

İbrahim Kutluay’dan yeni boşanan Demet Şener ile eski milli basketbolcunun yıllar önceki eski göz ağrısı Demet Akalın aynı mekanda pişti olmuş. Magazinciler fırsatı kaçırmayıp ikisinin de bu karşılaşma hakkındaki düşüncelerini öğrenmek istemiş. Eski manken Demet popçu adaşı hakkında “Hayatımda hiçbir zaman ‘merhabam’ olmadı ki, şimdi niye ‘merhaba’ diyeyim” demiş. Popçu Demet de eski manken Demet için “Ben sadece ona bir teşekkür borçluyum. Düşünsenize ben çoluklu çocuklu dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim, seneler sonra” diye her zamanki gibi lafını esirgemeden içinden gelenleri dank diye söylemiş.

Popçu Demet bir zamanlar eski manken Demet’in bir düzine yıl evli kaldığı ve iki çocuk yaptığı ünlü basketçiyle tutkulu ve medyatik bir aşk yaşamıştı. Derken manken Demet popçu Demet’in üstüne titrediği sevgilisini elinden almıştı. Şimdi yeni bir iddiaya göre ünlü basketçi sevgilisi o sıralar beraber yaşadığı popçu Demet’e evinin kapısını açmamış eşyalarını da kapının önüne atmış. Sonra hem aradan uzun yıllar hem de popçu Demet’in başından üç evlilik geçti.

Haberin Devamı

Bu arada popçu Demet anne oldu ve Hira adını verdiği dünya tatlısı bir kız çocuk dünyaya getirdi. O günden beri de iş adamı ve daha sonra DJ yaptığı son eşi ile tencere kapak misali son derece uyumlu bir çift görüntüsü içindeydi. Kızları Hira geçenlerde 6 bin liralık doğum günü pastasıyla 4 yaşına girdi. Ancak popçu Demet 20 yıl önce erkeğini kaptırdığı manken Demet’i aklından bir türlü silemedi. Ezeli rakibi ve can düşmanı Hande Yener’den bile daha çok nefret ettiği kim var diye sorsalar hiç tereddütsüz ‘Demet Şener’ dermiş gibi bir hava verdi.

Popçu Demet hayatın bir gerçeğini gösterdi. Başka konuda canı yansa belki bir süre sonra hiç umursamaz ve kin tutmaz. Ama kadınlar gururlarının ve kalplerinin aynı anda kırılmasını asla unutmaz!

Kadınlar asla unutmaz

FİLİNTA GİBİ MAŞALLAH

Gişede hüsrana uğrayan son filmi Kayhan’ın tanıtımı için Ankara’da bir AVM’de hayranlarıyla buluşan Şahan Gökbakar’ın 4 ay boyunca sıkı bir diyet uyguladığı ve 15 kilo verdiği söyleniyor. Ünlü komedyenin gün içinde istediği gibi beslendiği ancak saat 18.00’den sonra hiçbir şey yemediği sadece şekersiz çay, bitki çayları ve su içtiği iddia ediliyor. Başarılı oyuncu bundan 8 yıl önce aşırı kilolu olduğu için askerliğini yapamamış ve çürük raporu almıştı.

Haberin Devamı

37 yaşındaki Şahan artık eşi Selin ve iki çocuğuyla birlikte mutlu bir aile tablosu sergiliyor. Üçüncü çocuğu istediğini söylüyor. Fazla kilolarını vermesi, forma girmesi kendi sağlığı için elbette çok yararlı. Gerçi yağları erimiş göbeği gitmiş tığ gibi bir Recep İvedik’in ne kadar popüler olacağı bilinmez. Ama Kayhan denemesinden daha başarılı olacağı kesin. Filmin adı da hazır. Filinta Gibi Maşallah!

DİĞER YENİ YAZILAR