Denizle mehtap sordular seni, nasıl derim aşkımız bitti?

Mustafa Sandal ile Emina Sandal 10 yıllık evliliklerini sonlandırıyorlar. 48 yaşındaki popçu ile 36 yaşındaki Sırp şarkıcı 2 çocuklarına rağmen boşanma kararı almış.

Denizle mehtap sordular seni, nasıl derim aşkımız bitti

Bir süredir ilişkilerinde sorun yaşadıkları söyleniyordu. Ayrılık haberleriyle ikisinin yeni çıkan albümlerinin reklamını yaptıkları da iddia ediyordu. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali sonunda ipler kopmuş. Musti ve Emina ortak bir açıklama yaparak boşanacaklarını herkese duyurmuş. “Bu ayrılığın tek sebebi maalesef aşkın tükenmesidir” demişler. Musti anlaşamadıkları için boşandıklarını arada üçüncü kişi olmadığını söylemiş. Birbirlerini çok severek evlenen, aslan gibi iki erkek çocuk dünyaya getiren ideal bir karı koca görüntüsü veren ünlü çifte nazar değmiş olmalı. Yoksa durup dururken aşkları niye tükensin? Uzun süre aynı çatı altında yaşayan diğer evli çiftlerin yaptığı gibi karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde birliktelikleri neden devam etmesin? Oldukça hazin bir durum. Gel de bunu insanlara anlat. Herkeste bir merak bir şüphe. Başka çaresi yok. “Deniz ile mehtap sordular seni, nasıl derim aşkımız bitti?” deyip geçeksin!

Haberin Devamı

Denizle mehtap sordular seni, nasıl derim aşkımız bitti

İnleyen horultulan adayı sardı

‘Survivor’ yarışmasına daha önceki şampiyonlardan Turabi Çamkıran damgasını vurmaya devam ediyor. Yapımcı Acun Ilıcalı sahibi olduğu iki kanalı da reyting getiren tek programına ayırmış vaziyette. ‘Göz6’ ve ‘Ütopya’ yarışmalarındaki gibi ‘Biri Bizi Gözetliyor Evi’ misali ‘Survivor’ yarışmacılarının her yaptığı sıradan bile olsa 24 saat mercek altında tutuluyor. Son olarak iyi ada oyununu kazanan All Star takımı ödül olarak yataklı kulübede yatmış. Ancak bu konfora rağmen Turabi’nin adayı inleten horlaması yüzünden ekipte kimsenin gözünü uyku tutmamış. Anlayacağınız Survivor adasından son haberler Nihavend makamından geliyor.

“İnleyen horultular adayı sardı

Bir rüya ki orada hep ödül oyunları vardı

Uçan kuşlar, martılar

Yeşil tatlı bir bahar

Gülen şen yarışmacılar vardı.”

Denizle mehtap sordular seni, nasıl derim aşkımız bitti

NE KADAR SOYUNURSAN O KADAR HABERSİN

Geçtiğimiz hafta sonu bir parti çıkışı Bebek’te görüntülenen Eliz Sakuçoğlu derin göğüs ve bacak dekolteli transparan kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekmiş.

Haberin Devamı

34 yaşındaki medyatik stil danışmanına üşümüyor musunuz diye sormuşlar. “Donuyorum” demiş. Olsun değer. Eliz bugüne dek popçu Murat Boz ve 2,5 yıl birlikte olduğu “Büyük aşkım, ruh ikizim, ondan 6 çocuk yapmak istiyorum” deyip yollarını ayırdığı uzun sakallı modacı Beran Benan ile olan ilişkileriyle adını duyurmuştu.

Bir de sosyal medyada paylaştığı birbirinden cesur pozlarla. Katıldığı son davette Eliz’i görenler “Kıyafet giymeyi unutmuş” demişler. Gerisini siz düşünün.

Ne kadar köfte o kadar ekmek hesabı. Ne kadar soyunursan o kadar habersin!

DİĞER YENİ YAZILAR