Mahkemede kapışmışlar hakimi çıldırtmışlar

Asena Atalay ve Caner Erkin bitmek bilmeyen velayet davasına bakan hakimi deli etmişler.

Asena Atalay ve Caner Erkin’in bir türlü bitmek bilmeyen velayet davasına bakan hakimi deli etmişler.

Davalı Asena’nın avukatı ve davacı Caner’in avukatlarının katıldığı duruşmada taraflar arasında sık sık çıkan tartışmadan mahkemenin hakimi rahatsız olmuş. Hatta “Siz böyle yaparsanız bu dava çocuk reşit olana kadar sürer” uyarısında bile bulunmuş.

Yine de lafını dinletememiş. Asena “Keşke reşit olana kadar sürse de Caner korkudan iki haftada bir oğlunu görse” deyivermiş.

Karşılıklı bağırıp çağırmalar bir türlü bitmek bilmemiş. Sonunda sabrı taşan hakim kürsüyü yumruklayarak tarafları susturmak istemiş.

Bakmış olmuyor salonu terk etmiş. Tartışma bitince tekrar salona dönmüş.

“Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum. Ben magazini bilmem, hakimim” demiş. Komedi filmi, ya da Levent Kırca’nın televizyondaki eski parodilerine benziyor.

Nasıl yaptılar ve durumu nasıl bu hale getirdiler bilemiyorum.

Haberin Devamı

Ama Asena ve Caner’in avukatları kontrolü tamamen kaybetmiş.

Mahkemede kapışmışlar, hakimi çıldırtmışlar, davayı bitirememişler.

Kim Kardashian mı Kim Karakaleyan mı?
Dünyaca ünlü Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın dedelerinin Kars ve Erzurum’da yaşadığı ileri sürüldü. 37 yaşındaki Ermeni asıllı Amerikalı Kim’in Kars’ın Karakale köyünden olduğunu iddia etmesine yöre halkı tepki gösterdi.
Karakale’nin köylüleri Kim’in dedelerinin köylerinde yaşadığına inanmadıklarını belirtti.
Hatta “Kars’ın Karakale’si var ama kaç tane Karakale var, kazaları da var. Belki kazalarındandır” diye Kim’in dört kuşak önce köylerinden olduğu iddiasını şiddetle reddetti. Düşünecek olursanız haksız da değiller. “Evet buralı” deseler rahatları kaçacak.
Ama bir de madalyonun öteki yüzü var. Kardashian familyasının en ünlüsü ve üç çocuk annesi Kim’i dünyada tanımayan yok.
Her yaptığı ve her gittiği yer haber oluyor. Yani Kars’ın Karakale köyünü ihya edebilir. Bir ziyaretiyle 500 nüfuslu şirin köyü tam bir turizm cenneti haline getirebilir.
Kayhan tiplemesi geldi İvedik efsanesi bitti
Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Kayhan gişede çuvalladı. Recep İvedik filmleriyle hasılat rekorları kıran ünlü komedyen bu kez büyük hayal kırıklığına uğradı.
Kayhan’ın getirisi ‘Celal ile Ceren’ filminin bile çok gerisinde kaldı. Nedeni basit. Kayhan son derece itici ve antipatik bir karakter. Recep İvedik gibi izleyicinin özdeşleştiği ve komik bulduğu bir karakter değil.
Güldürmek bir yana bir süre sonra tahammül sınırlarını zorluyor ve sinir ediyor. İşin kötüsü Kayhan’ın bu başarısızlığı Recep karakterini de olumsuz etkileyebilir.
“Kayhan tiplemesi geldi İvedik efsanesi bitti” dedirtebilir!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR