AÇLIK OYUNLARI GİBİ SURVIVOR OYUNLARI

Survivor yarışması yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Daha üçüncü bölümde adadaki gerginlik ekrana yansıdı. Yarışmanın favori isimlerinden Turabi ve Hakan kavga etmeye başladı. Acun Ilıcalı’nın ikisini ayrı takımlara koyarak önlem almaya çalışması işe yaramadı. Ödül oyunu için yarışan Hakan, yıldızının bir türlü barışmadığı Turabi’ye “Buraya kadar gel” diye bağırınca kıyamet koptu. Tansiyon yükseldi, taraflar neredeyse birbirine girecekti. Durum böyle olunca izleyenlerin aklına “İkisinden biri diskalifiye mi olacak?”sorusu geldi.

AÇLIK OYUNLARI GİBİ SURVIVOR OYUNLARI

Buna hiç ihtimal vermiyorum. Turabi ve Hakan yarışmanın en önemli yıldızları ve reyting silahları. Acun bunu çok iyi bildiği için tüm kozlarını onların üstüne oynuyor. İkisinden biri elenir adadan giderse gerilim biter, heyecan kalmaz. Nihat Doğan’ın suni çıngar çıkarma çabaları işe yaramaz.

Diğerleri de ne yaparsa yapsın onların yerini dolduramaz. Turabi ve Hakan iyi polis, kötü polis gibi rollerini oynamaya devam edecek. Açlık Oyunları’nın nasıl bir senaryosu ve kurgusu varsa Survivor yarışmasının da kendine özgü planı, programı ve yazılıp çizilmiş hikayesi sonuna kadar sürecek. Turabi ve Hakan’ın daha ilk günden ortalığı birbirine katması bunun kanıtı.

Haberin Devamı

Beyaz perdedeki ‘Açlık Oyunları’ gibi bu da ekrandaki ‘Survivor Oyunları’.

HEM HAYRA ALAMET HEM SAĞ SELAMET

Seren Serengil bundan kısa bir süre önce bile bile güle oynaya üç günlük bir hapis cezası almıştı. 41 yaşındaki eski assolist fırsatı değerlendirip gövde gösterisi yapmıştı. Cezaevine girişi, çizdiği koğuş krokisi, çıkışı ve sonrasında gündem yaratmıştı. Sosyal medyada uzun süre ön plana çıkmıştı. Magazin dünyasının Seren gibi medyatik ünlüleri çaktırmasalar da bu durumu kıskanmıştı. Çünkü ne yapsalar, ne söyleseler Seren’in hapse girmesi kadar konuşulmayı bir türlü başaramamışlardı.

Aralarından Demet Akalın’ın karşısına şimdi bir imkan çıktı. Ezeli rakibi ve aynı reklamda birlikte oynadıkları zaman haricinde ebedi düşmanı olan meslektaşı Hande Yener kendisinden şikayetçi olmuş. İki ay uzaklaştırma kararı aldırmış. Demet bu süre içinde Hande’ye yaklaştığı, hakaret ettiği, aleyhinde konuşmayı sürdürdüğü takdirde 3 gün hapis cezası alacakmış. Tıpkı Seren’in Gülben Ergen ile olan durumu gibi. Demet de Seren’in taktiğini uygulayıp Hande hakkında konuşur veya yanından geçip ona bir omuz atarsa kodesi boylayabilir. Demet Akalın, Hande Yener, Seren Serengil, Gülben Ergen ve Yeşim Salkım’ın birbirleriyle olan sorunları bitmek bilmiyor. Araya bazen Seda Sayan da giriyor. Tek çözüm var. Hepsini 3 gün aynı koğuşta bir araya getirip kozlarını paylaşmasını beklemek. İbreti alem olsun diye de bunu televizyondan 72 saat canlı yayında göstermek. Sonrası hayra alamet. Onlar sağ biz selamet!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR