‘At gibi kadın’ dediler sentor oldu

Burcu Esmersoy bir zamanlar Çağla Şikel’e ‘At gibi kadın’ demiş ve onu çok beğendiğini söylemişti. Çağla için at gibi bacakları, dipdiri memeleri, ceylan gibi gözleri var demişti. Ünlü manken “Ben de Burcu’yu beğeniyorum” diye cevap vermişti. Aradan 3 yıl geçti. Çağla’nın aklına yapılan bu benzetme geldi.

‘At gibi kadın’ dediler sentor oldu

39 yaşında iki çocuk annesi uzun boylu model, sunucu ve oyuncu Sentor olmaya karar verdi. Yunan mitolojisinde kısmen insan ve at görünümlü efsanevi yaratık ‘Sentor’ gibi sırtında çocuklarını taşıdığı bir pozu Instagram’da paylaştı. İtalya’da yaşayan tasarımcı Semih Kırgeçler’in kendisini Sentor olarak gösterdiği fotoğrafın altına da ‘’Bence dünyanın en güzel fotoğrafı’’ diye yazdı. Çağla’nın bu yaratıcılığı ve ilginç görüntüsü kısa süre içinde binlerce beğeni aldı. Kendinden emin, özgüven sahibi, komplekslerden arınmış olmak budur işte.

Çoğu kadın yapılan aynı benzetmeden saç baş yoldu. Çağla Şikel’e ‘at gibi kadın’ dediler gitti ‘Sentor’ oldu!

‘At gibi kadın’ dediler sentor oldu

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü

Belçim Bilgin 10 yıldır evli olduğu Yılmaz Erdoğan’ın cep telefonunu karıştırmayı aklından birçok kez geçirdiğini ama yapamadığını itiraf etmiş. ‘’Şimdi o kafada değilim. Artık bakmam’’ demiş. Zaten artık istese de bakamaz. Son iki yıldır Belçim Londra’da, Yılmaz Köyceğiz’de çiftliğinde yaşıyor.

Haberin Devamı

Güzel oyuncuya ‘’Peki Yılmaz Erdoğan telefonunuza bakar mı?’’ diye sormuşlar. ‘’O hiç bakmaz, umurunda değil’’ diye cevap vermiş. 5O yaşındaki ünlü yönetmen, oyuncu, senarist, şair ve stand-up sanatçısı akıllı adam. Hayat deneyimi var. Boş işlerle uğraşmıyor. Kontrolünde olmayan şeylere kafasını takmıyor. En doğrusunu yapıyor.Eşinden şüphelenmeyeceksin. Kafandakini açık açık soracaksın. Cep telefonunu karıştırmayacaksın.

Ne demişler? Açtırma kutuyu söyletme kötüyü!

‘At gibi kadın’ dediler sentor oldu

Esprisini yapacağına örnek alsın

45 yaşındaki Tarkan eşi Pınar Dilek’in 3 aylık hamile olduğunu sosyal medyada yayınladığı duygusal bir video ile duyurdu. Megastar ‘’Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar doğru mu değil mi? Değil desek inanmıyorlar. Yok öyle bir şey desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle’’ sözleriyle müjdeli haberi verdi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine ünlü şovmen Beyazıt Öztürk televizyon programında Tarkan’ın taklidini yaptı. Kendisinin sevgilisi olmadığı için baba olamayacağını söyledi. ‘’Dolayısıyla torunum da yok’’ dedi. Beyaz 49 yaşına geldi. Bugüne dek hiç evlenmedi. Ya gönlüne göre bir eş bulamadı ya da servetini paylaşmak istemedi. Ama artık onun da çoluk çocuğa karışma zamanı geldi. Yoksa treni kaçıracak. Esprisini yapacağına Tarkan’ı kendisine örnek alsa çok daha isabetli olur!

DİĞER YENİ YAZILAR