Türk işi Modern Family

Çocuklar Duymasın dizisine renk katmak için senaryo değişikliğine gittiler. ‘Taş Fırın’ Haluk ile eşi Meltem arasına bir değil iki kara kedi birden getirdiler. Karakterleriyle özdeşleştiğimiz efsane dizideki masumiyet bitti.Yayıncılıkta tutan bir şey ile oynamak son derece risklidir. Yenilik yadırganabilir, tepki çekebilir ve sonunu getirebilir. Bunda da o gidişat var.

Türk işi  Modern  Family ‘Çocuklar Duymasın’ gitti, Türk işi ‘Modern Family’ geldi!

Bebiş ile Burciş

41yaşındaki Burcu Esmersoy uzun süredir aradığı mutluluğu sonunda buldu. Ünlü sunucu 10 yıl önce İtalyan eşinden boşandıktan sonra ilişkilerinde hayal kırıklığı yaşamıştı. Burcu şimdi son sevgilisiyle dünyayı geziyor, eğleniyor ve hayatını yaşıyor. Sürekli el ele dolaşan medyatik çift geçenlerde Bebek’te objektiflere takılmış.

Burcu kendisinden bir yaş küçük iş adamı sevgilisine ‘Bebiş’ diye sesleniyormuş. “Sevgi sözcüğü olarak ne kullanılıyorsa ben de onu kullanırım” diyormuş.

Gerçek aşk budur işte. Minnoşum, Cicikom, Bal Böceğim, Bebeğim, Pıtırcığım, Prensim, Prensesim, Baş tacım, Kelebeğim, Erkeğim, Kadınım, Ruhum, Pufpufum diye ulu orta haykırarak sevgini herkese göstereceksin. Onun için hiç demeyin bu ne iş? Onların lakabı Bebiş ile Burciş!

Cebine kuvvet Milano fatihi Demet
Milanofatihi deyince eskiden Milan futbol takımını çalıştıran Fatih Terim gelirdi. Şimdi onun yerini alışverişlerini Milano’daki mağazalarda yapan, dünyaca ünlü

markalardan kafasına estiği gibi kel alaka kombinler yaratan Demet Akalın aldı. Milano’daki dünyaca ünlü modaevleri kendisine inanılmaz indirim yapıyormuş.

Hepsi popun kraliçesini tanıyor, her gittiğinde etrafında pervane olup kapılara kadar geçiriyormuş. Aldıklarını nasıl kullandığını görseler, bilseler aynı ihtimamı göstermeyebilirler. Marka değerlerine ve imajlarına onarılmaz bir zarar gelmesinden çekinebilirler. Şimdilik öyle bir sorun yok. Her gittiğinde harcıyor bir servet.

Cebine kuvvet Milano fatihi Demet!

Seren’den hayat dersi

SerenSerengil aldığı cezaya itiraz etmeden kendi ayağıyla gidip tıpış tıpış hapise girdi. Cezaevi kütüphanesinden kendisine ‘Evlilik ve Ahlak’ diye çok anlamlı bir kitap seçti. Çizdiği krokiyle yuvaya giden çocukların resimlerine Van Gogh şaheseri havası verdi. Odasını yerleştirdi, çöpünü topladı, bulaşığını elleriyle yıkadı. Koğuşundaki bir kader mahkumuna yardımcı olmak için kendi avukatından davasını üstlenmesini istedi. Noynoy, Lady, Tomtom ve Jash adlı köpeklerini özlediğini söyleyerek hayvanseverliğini gösterdi. 2 pijama, 2 eşofman, makyaj malzemeleri ve temizleyici toniği ile 72 saat idare etmek zorunda kaldı. Düne kadar kimsenin duymadığı ‘Duymayan Kalmasın’ televizyon programının bol bol reklamını yaptı. Seren kendine göre bir hayat dersi verdi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR