Club Med ordaysa Club Bed burda

Seren Serengil magazin programında konuşmaması gereken bir konuda ceza yiyeceğini bile bile yorumlar yaptı.

Ekranda sunduğu magazin programında konuşmaması gereken bir konuda ceza yiyeceğini bile bile yorumlar yaptı.

Mahkeme kararıyla yanına yaklaşmaması gereken birine karşılaştığı bir davette gidip kasten omuz attı. Kaşındı ve amacına ulaştı.Peki 3 günlük hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil’i cezaevinde ne bekliyor?

Club Med ordaysa Club Bed burda

1. Gün: ‘Kadınlar koğuşu özel ünlü yıldıza hello hoşgeldin partisi’

2. Gün: ‘Kadınlar koğuşu özel ünlü assolistle kadınlar matinesi’

3. gün: ‘Kadınlar koğuşu özel ünlü yıldıza bye bye veda partisi’

Seren’in üç günlük manikür, pedikür ve kuaför ihtiyacı, ihmal etmemesi gereken pilates seansları, takip etmesi gereken sosyal medya hesapları, magazin ilaveleri ve magazin programları çalıştığı kanalın sponsorları tarafından sağlanacak. Tüm aktiviteleri 24 saat boyunca içerden telefon kameralarıyla dışarıdan drone-cam aracılığıyla kaydedilip ‘Seren in Prison’ bölümleri olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

41 yaşındaki yıldızın ‘Gülben’ adını duyduğunda çıldıran Tiny isimli minik köpeği üç gün boyunca tek başına rahat edeceği F tipi lüks bir kulübede ağırlanacak. Ayrıca Seren’in koğuşu parfüm kokacak ve 5 yıldızlı otelleri aratmayacak. Yatağı ranzalı değil en büyük boy ve ortopedik türden konforlu olacak. Bunların tümü gerçek olsa şaşmam. Club Med ordaysa Club Bed burda!

Serdar’ın Chloe’si varsa Musti’nin Emina’sı var

Serdar Ortaç kendisinden 25 yaş küçük ve 15 santim uzun İrlandalı eşi Chloe Loughnan sayesinde gündeme gelmeye devam ediyor. 2014 yılında dünya evine girdiklerinden beri ünlü popçu hep genç eşiyle anıldı. Havalı güzel Chloe magazinsel açıdan Serdar’la ilgili haberlere büyük renk kattı. Tam onlara alışmış iken şimdi de karşımıza bir başka popçu ikili çıktı. Mustafa Sandal yeni albümünü piyasaya çıkardığı sıralarda 10 yıllık eşi Boşnak asıllı şarkıcı Emina Jahovic ile evliliğinde sorun yaşadıkları havası verdi. İki çocuğunun annesi ile arasının limoni olduğu ve Musti’nin evi terk ettiği ima edildi.

Haberin Devamı

Ancak sorunları olduğunu iddia eden çiftin birbirlerinin doğum günlerini sosyal medyadan kutlamayı ihmal etmemesi dikkat çekti. Bu arada aynı gün ikisinin de yeni şarkılarını duyurmaları ayrılık olayını reklam amacıyla kullandıkları iddiasını güçlendirdi. Emina Sandal’ın üçüncü çocuğu istediği ve Avusturya’da eşi ve çocuklarıyla tatil yaptığı, çiftin evlilik yıldönümlerini de Londra’da başbaşa kutladıkları söylendi.

Ateş olmayan yerden çıkan boşanma dedikoduları Karı kocanın aynı anda piyasaya çıkan yeni şarkıları Tanıtımlarını yapmak için bundan iyi fırsat mı çıkar? Serdar’ın Chloe’si varsa Musti’nin de Emina’sı var!

DİĞER YENİ YAZILAR