Makyajsız çıkmam abi

Elçin Sangu gibi güzelliği dillere destan yıldızlar makyajsız yakalandıklarında dünyalar başına yıkılıyor.

Fotoğraflarında kusursuz görünen ünlü yıldızları makyajsız görmek zordur. Fotoşop yöntemiyle defolar düzeltilir. Mükemmel hale getirilir. İmaj onlar için çok önemlidir.

Kazayla makyajsız halleriyle ortaya çıktıklarında ise hayaller aniden yıkılır. Güzelliği dillere destan yıldızlar bile makyajsız yakalandıklarında tedirgin olur. Örneğin objektiflere makyajsız haliyle yakalanan oyuncu Elçin Sangu kendisini görüntüleyen muhabirlere sinirlenmiş.

“Beni bu çirkin halimle çektiniz” diye tepki göstermiş.

Elçin gibi doğal güzelliğiyle dikkat çeken bir kadın böyle düşünüyorsa gerisini siz hesap edin. İşi şakaya vuran da var.

Mesela İrem Derici “Makyajsızım şu anda. Boyasam da bir şey değişmiyor” diye espri yaparak durumu geçiştirmiş.

Ebru Şallı’nın cilt bakımı yaptırdıktan sonra evine giderken çekilen ve makyajsız haliyle olan fotoğrafı da her zamanki görüntüsünden çok farklı. Futbolcu Tosic’in inanılmaz gösterişli eşi Sırp şarkıcı Jelena Karleusa başta olmak üzere güzellikleriyle ünlü popçular Hadise ve Göksel, oyuncu Neslihan Atagül ve Hande Erçel’in makyajsız halleri de hayranları için hayal kırıklığı yaratabilir.

Haberin Devamı

Demet Akalın’ın makyajsız fotoğrafları kendisi için bile bir kabus olabilir.

Ancak bu konuda hiç kimse Bülent Ersoy, kısaca Bülent Abla ya da nam-ı diğer biricik Babla’nın eline su dökemez.

MFÖ ‘Şapkasız Çıkmam Abi’ dediğinde espri yapıyor diye güler geçeriz. Babla “Makyajsız Çıkmam” dediğinde kesinlikle sözünü dinlemeliyiz!

Jet Sosyete’ye jet eleşti

Gülse Birsel’in yeni dizisi ‘Jet Sosyete’ birkaç haftaya kadar ekranda olacakmış.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizinin tanıtımları dönmeye başlamış ve genelde büyük beğeni kazanmış. Dizinin tanıtımını izleyen bir takipçisi Gülse’ye ‘’Jet Sosyete iğrenç olmuş çabuk hazırlanan kahvaltı sofrası gibi’’ diye bir eleştiride bulunmuş. Başarılı senarist de bunu ciddiye almış. “Dizi daha başlamadan seyretmiş olmanız müthiş. Ben bile daha seyretmedim. Hatta çekimler bile bitmedi” diye cevap vermiş. Gülse’nin moralini bozmasına gerek yok. Ağzıyla kuş tutsa yaranamayacakları olabilir. ‘Jet Sosyete’ye kasti ve jet eleştiriler gelebilir. Ancak ‘Avrupa Yakası’ ve ‘Yalan Dünya’ gibiyse. O eleştiriler daha ilk bölümde püf diye sönebilir!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR