Alişan buraya yumruk havaya

Cumhurbaşkanımıza verdiği sözden dolayı evlenmesi bir memleket meselesi haline gelen Alişan ilk denemesinde başarıya ulaşamadı. Evlilik programlarının kraliçesi Esra Erol’un kardeşi Eda ile dünyaevine girmesi kısmet olmadı. 41 yaşındaki ünlü türkücümüz daha sonra hiç vakit kaybetmedi. Rol aldığı ‘Dostlar Mahallesi’ dizisinin setinde tanıştığı oyuncu Buse Varol ile yoluna devam etti. Gerçi dizi reyting kurbanı olup ekrana veda etti. Ama Alişan yeni sevgilisiyle evlenmeye karar verdi.

Müstakbel gelin ve damadın anneleri tanıştı, kaynaştı. Medyatik çift 5 Mayıs’ta nikah masasına oturacakmış. Alişan düğününe 1000 kişiyi davet edeceğini söylemiş.

Alişan buraya yumruk havaya

Yetmez! Bu tarihi olayı daha geniş bir kitlenin izlemesi gerekir. Bence töreni İkitelli’deki Olimpiyat Stadı’nda yapsınlar. 100 bin kişi çağırsınlar. Hazır orası boşta duruyor. Hayırlı bir işe yaramış olur. Alişan buraya yumruk havaya!

‘TazYik hapsi’ aldı, duymayan kalmadı

Seren Serengil hakkında 3 gün tazyik (zorlama) hapsi kararı verilmiş. Nedeni de son derece ilginçmiş. Seren 6 ay süreyle 30 metreden fazla yanına yaklaşamama, hakaret etmeme, şiddet uygulamama konusunda alınan tedbir kararına rağmen Gülben Ergen’e karşılaştığı bir davette iddiaya göre omuz atmış. Gülben de vakit kaybetmeden kararı ihlal ettiği gerekçesiyle Seren hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Verilen ceza ertelenmediği ve paraya çevrilmediği için 42 yaşındaki ünlü sunucu ve eski assolist, 3 gün Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde hapis yatacakmış. Bu durum aslında Seren için sürpriz olmamış. Televizyonda konuyla ilgili konuşmaması gerektiğini bildiği halde dayanamayıp “Ben konuşacağım gerekirse de içeri gireceğim” demiş. Hatta kaldığı cezaevinde röportajlar filan yapacağını bile söylemiş. Her şerde bir hayır vardır deyip bu olaydan da bir reyting çıkarmayı düşünmüş. Seren’in ‘Duymayan Kalmasın’ adlı magazin programını sunduğunu belki herkes bilmiyordu. Seren tanıtım uğruna payına düşeni fazlasıyla yaptı. Gitti omuz attı tazyik hapsi aldı, duymayan kalmadı!

Haberin Devamı

Gel de çık işin içinden

Haberin Devamı

İzzet Yıldızhan nevi şahsına münhasır bir dünyada yaşayan ünlülerimizden. Psikiyatriste gittiğinde doktor “Asıl bizim sizden öğreneceklerimiz var. Size ne diyebilirim ben” demiş. Gerisini siz düşünün. 55 yaşındaki ünlü türkücünün üç ayrı kadından toplam 9 çocuğu varmış. Hiçbirinin annesiyle resmi olarak evli değilmiş. “Beraber olduğum kadınla Allah katında evliyim” diyormuş. Paylaşılmaz bir adam olduğunu ve paylaşılmaması gerektiğine inanıyormuş. Özel hayatıyla tartışma yaratan Yıldızhan yaptığı her şeyin arkasında olduğunu söylemiş. Kendisine saldıran kadınların tümüne ‘mutsuz feministler’ demiş. Feministlerin mutsuzu ile türkücünün dokuz çocuklusu. Gel de çık işin işinden!

DİĞER YENİ YAZILAR