Brangelina’nın büyüsü nasıl bozuldu?

Angelina Jolie ve Brad Pitt yani ‘Brangelina çifti’ sessiz sedasız boşandı.

Hollywood’un en güçlü ve en popüler çiftleri A listesinde yer alır. Bu listenin başında 9 yıllık beraberlikleri sırasında Angelina Jolie ve Brad Pitt ikilisi vardı.

Brangelina’nın büyüsü nasıl bozuldu

Her gittikleri yerde gündem yaratırlardı. Ödül törenlerindeki kırmızı halının, katıldıkları davetlerin gözdesi olurlardı. Paparazzilerin flaşları onları görür görmez patlamaya başlardı.

Brad Pitt 5 yıllık eşi Jennifer Aniston’dan Angelina Jolie uğruna boşanmıştı. Brangelina lakabı verilen ünlü çift 2005 yılındaki Mr. & Mrs. Smith filmi sırasında tanışmış ve son derece medyatik bir aşk yaşamıştı.

Brangelina çiftinin üçü evlat edindikleri üçü de kendilerinin toplam altı çocukları vardı.

Derken Angelina ve Brad iki yıl önce yollarını ayırma kararı aldı. Olaylı bir şekilde başlayan boşanma süreçleri sessiz sedasız sonuçlandı.

Angelina 42 Brad ise 54 yaşında. Çocuklarının yaşları ise 9 ile 16 arası değişiyor. Angelina, Brad ile olan ilişkisinin bitimi konusunda samimi bir itirafta bulunmuş. ‘’Yıprandık, ayrıldık’’ demiş.

Aslında geçirdiği ameliyatlardan bahsetmiş ama görünen köy kılavuz istenmez. Yıpranmalarının gerçek nedeni farklı.

Dile kolay tam yarım düzine çocuk. Her birinin ihtiyacı, sorunu, kaprisi, şımarıklığı ve yaramazlığı ayrı. Angelina ve Brad bir süre sonra öpüşüp sevişmeye zaman ayıramadı.

Hatta fırsat bile bulamadı ve sürekli çocuklarıyla uğraşmaya başladı. Sonra zamanla yatak odalarını ayırdı. Aynı evin içinde ayrı hayatlar yaşamaya başladı.

Bir zamanların büyülü çifti Brangelina’nın büyüsü sonunda işte böyle bozuldu!

Aman Sophia sakın buraya gelme

Dünya’da vatandaşlık hakkı verilen ilk ve en akıllı robot Sophia Türkiye’ye geliyormuş. İstanbul’da bir konferansta konukların sorularını yanıtlayacakmış. Hong Kong merkezli bir şirket tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan vatandaşlığı alan Sophia insanlarla sohbet edebiliyor, göz teması kurabiliyor ve olayları hafızasına kaydedebiliyormuş.

Bizim memlekete gelirse bu özellikleri kendisi için zararlı olabilir. Özellikle olayları hafızasına kaydetmesi onun sonunu getirebilir. Örneğin İstanbul’un karmaşık trafiğini gördüğünde nutku tutulabilir ve bir daha sokağa çıkmak istemeyebilir.

Dalga geçtiklerinin farkına varmayıp garip sorulara ciddi cevaplar yetiştirmeye kalkabilir ve beyin hücrelerine onarımı olanaksız kalıcı zarar verebilir. Yaratıcı Türkçemiz sayesinde dünyanın hiçbir yerinde duyamayacağı küfürler öğrenebilir ve düzgün programlanan karakteri bir anda bozulabilir.

‘’Suudi Arabistan bir Hollywood yıldızına benzetilen robota dünyada ilk kez vatandaşlık vererek ne yapmak, nereye varmak istemektedir?’’ diye tepkisini gösteren Devlet Bahçeli’nin bizzat hışmına uğrayabilir.

Daha ne olsun? Aman Sophia. Söylemedi deme. Sakın buraya gelme!

Kadınlar, erkekler ve köpekler

Royal Society of Open Science’da yayınlanan bir araştırmaya göre kadınlar hırlayarak iletişim kurmaya çalışan köpeklerin ne istediğini erkeklere oranla daha iyi anlıyormuş.
Araştırma kapsamında 18 köpeğin çıkardığı hırlama sesleri kaydedilmiş.
Kadınların daha empatik ve duyarlı olmaları nedeniyle hırıltıların duygusal içeriğini erkeklerden daha iyi anladıkları keşfedilmiş.
Bir de köpekler için ‘’Man’s Best Friend” yani erkeğin en iyi dostu derlerdi.
Demek hırlayana kadarmış. Bu kadınlardan korkulur!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR