Hangisi şeytanın ta kendisi?

Duman gurubundan Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural ilginç bir kadın. 25 yaşındaki oyuncu nev-i şahsına münhasır özelliklerini ortaya döktüğü bir röportaj vermiş. Bir günlüğüne ölümsüz olsa “Boğaz Köprüsü’nden fırıl fırıl atlayıp süper bir kahraman gibi yüzerek çıkmak isterdim. Büyük ferahlık” demiş. Zinde kalmasını keçiboynuzu pekmezi ve Sting’in ‘Roxanne’ şarkısına borçlu olduğunu itiraf etmiş. “Tüm gün üstünde duruyoruz, sizce de hak etmiyorlar mı?” diyerek beğendiği ayakkabıya dünyaları vereceğini söylemiş. Aşkın şeytanın ta kendisi olduğunu iddia etmiş. Şeytanın ne olduğu konusunda herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır. Bu da son derece normaldir. İnsan kendi yaşamından etkilenir. Başına gelenler fikrini değiştirebilir. Kıvılcım için aşk şeytanın ta kendisi olabilir. 37 yaşındaki eski manken Seçkin Piriler’in ise şeytan dendiğinde 6 yıllık eşi ve iki oğlunun babası ile evliliğinin bitmesine nedeni olarak gördüğü Kıvılcım Ural’ın ta kendisi gelebilir!

Hangisi şeytanın ta kendisi? Bunun cevabını da onların yaşadıklarını yaşamayanlar bilemeyebilir!

Haberin Devamı

444-H-OCA

‘Adnan Hoca’ olarak tanınan Adnan Oktar’ın ‘Kedicik’leriyle internet üzerinden yaptığı program RTÜK’e 444 kez şikayet edilmiş. Ancak denetim alanlarını dışında olduğundan ceza verilemiyormuş. En iyisi şikayetler için yeni bir hat açılsın. Yine bir sonuç getirmeyebilir. Ama arayan içini döküp rahatlayabilir. Telefon numarası da nasılsa hazır: 444-H-OCA

Boşanmadan ağzı yanan erkekler erkek erkeğe eğlenir

İbrahim Kutluay ile Demet Şener’in 17 senedir birliktelikleri ve 12 yıllık evlilikleri tatsız bir şekilde noktalandı. Birbirlerine çok yakışan iki çocuk sahibi çift olaylı bir şekilde yollarını ayırdı. Eski manken kendisini aldattığını ve elinde ihanetinin belgesi olduğunu iddia ettiği eski basketbolcu eşinden ayrılırken çok zor günler geçirdi.

Hiç beklemediği bir anda yuvasının yıkılmasından canının yandığından söz etti. “En güzel en verimli yıllarım gitti” dedi. Milyonlarca liralık tazminat istekleri, Siyam İkizi gibi yapışık dolaştığı avukatı ve kocasıyla aralarına giren kara kediye yaptığı göndermelerle bunu belli etti. Uzun ve çok hararetli geçen boşanma süreci medyada sürekli gündem yarattı. Geçtiğimiz hafta nihayet taraflar aralarında anlaşmaya varınca dava sonuçlandı. Akabinde hemen dedikodular başladı. İbrahim’in boşandığı günün akşamı gittiği bir gece kulübünde Meryem Uzerli ile yakınlaştığı iddiaları ortaya atıldı. Bunun üzerine İbrahim bir açıklama yapmak zorunda kaldı. “Kesinlikle böyle bir şey yok. Hiçbir hanımla yakınlaşmam olmadı. Erkek erkeğe eğlendik” dedi. Duyduk duymadık demeyin. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Boşanmadan ağzı yanan erkekler erkek erkeğe eğlenir!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR