Sessiz sedasız başladı ‘Kurtuldum’ diye bitti

Magazin dünyasındaki ünlülerin aşkları genelde büyük ses getirerek başlar. Birlikte yakalanırlar, muhabirlerden kaçarlar, gazetelere manşet olurlar ve medyatik ilişkileri sayesinde sık sık gündeme otururlar.

37 yaşındaki Sıla Gençoğlu ile 35 yaşındaki Ahmet Kural’ınki ise öyle olmadı. Birliktelikleri bir yıl önce sessiz sedasız başladı. Sıla sürpriz aşklarını sosyal medyadan duyurdu. İlişkileri olaysız ve seviyeli bir şekilde devam etti. Birbirlerine yakışan son derece uyumlu bir çift görüntüsü verdiler. Derken geçtiğimiz hafta aniden ayrılıverdiler.

Ayrılık nedeni olarak önce Kural’ın ihaneti sonra da kıskançlığı gösterildi. Sıla yollarını ayrılan sevgililer arasındaki kuralı bozmadı ve Kural’ı Instagram’da takipten çıkardı. Bir takipçisinin paylaştığı ‘Üzülme! Kaybettim sandıkların kurtulduklarındır belki’ sözüne de bir beğeni çaktı. Akabinde Kural da aynı kurala uydu ve Sıla’yı sosyal medya hesabından sildi. Şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet’in aşkı sessiz sedasız başladı ‘kurtuldum’ diye bitti!

Haberin Devamı

‘Ablan Star Bebeğim’in çantası ve havluları

Sosyalmedya fenomeni DJ Kerimcan Durmaz’ın İstanbul-Milano uçağında olay çıkarttığı iddia edildi. “Kabin görevlisi çantasını baş üstü dolabına koyması gerektiğini söyleyince ‘bu çanta kaç para biliyor musun’ diye avazı çıktığı kadar bağırdı’’ denildi. Olayın çıkmasına neden olan Hermes marka çantanın 30 bin TL olduğu söylendi.

Kabin görevlisi çantayı koltukta bırakıp Kerimcan’ı dolaba koymayı akıl edemedi ama hayranları Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde terini silip sahneden attığı havluları kapış kapış toplamasını bildi.

3 bin 500 kişinin izlediği Kerimcan’a sosyal medya fenomeni kankişleri dansları, popçu Demet Akalın da DJ kankişine uygun ‘Kulüp’ adlı şarkısıyla eşlik etti. Böylece hayatımızın bir haftası ‘Ablan Star Bebeğim’ diye haykıran fenomenin paha biçilmez çantası ve eşantiyon niyetine etrafa saçtığı havlularıyla geçti!

Turabi şampiyon gerisi figüran

Ekranınen çok izlenen yarışmasının başlamasına gün sayıyoruz. Survivor 2018 için son hazırlıklar tamamladı. Acun Ilıcalı bu yıl ‘Best Of’ yaparak reytingleri yarışma ekrana gelmeden yine garanti altına aldı. Daha önceki sezonlarda şöhrete kavuşan ve başarıları kanıtlanmış en popüler yarışmacıları birbirleriyle kapıştırıyor.

Aralarında en popüleri de Turabi. İki kez şampiyon olan Turabi televizyon işini iyi öğrenmiş. Instagram’dan Survivor kadrosunda yer alacağını açıkladıktan sonra ‘’Üzülerek söylüyorum ki bu sene gelemiyorum’’ demiş. Hemen akabinde “Evet üzülerek söylüyorum ki bu sene arkamdan çevrilecek hiçbir oyuna gelmiyorum” diye duruma açıklık getirmiş. Olay şimdiden bitmiştir.

Survivor’da Turabi şampiyon gerisi figüran!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR