Kısmetsiz Özgegül’ün suçu neydi?

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı ünlü manken Özge Ulusoy ile uzun süre birlikte oldu. Bir ara ayrıldılar ancak fazla dayanamayıp aşklarına kaldıkları yerden devam ettiler.

Kısmetsiz Özgegül’ün  suçu neydi

Evlenmeleri beklenirken bir Londra gezisinde sevgilisinden habersiz WhatsApp mesajlarını inceleyen Hacı, hoşuna gitmeyen şeyler görünce uzatmalı ilişkilerini birden bitirme kararını aldı. Ayrıldıktan sonra da midesini küçültmek için bıçak altına yattı. 125 kiloya kadar çıkan Hacı amacına ulaştı ve 8 ay içinde 80 kiloya indi. Medyatik veliaht ne kadar zayıfladığını artık her fırsatta gösteriyor. Formda görüntüsüyle Instagram’a günde 2 kez poz veriyor. Son sevgilisi ve arkadaşlarıyla Meksikalar’da tatillere gidiyor. Nisan ayında Kaliforniya’da yapılacak müzik festivalinde Beyonce ve Eminem gibi dünyaca ünlü yıldızları kız arkadaşıyla izlemek için 5 yıldızlı otelde yerini ayırttığı haberleri çıkıyor. Daha önceki evliliğinde tatsız bir deneyim yaşamış olan Özge ise yine çalışmaya devam ediyor. Ek iş olarak Instagram’da ürün paylaşımlarında bulunuyor. Ayaklarının üzerinde durabilmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Oysa Hacı ile birlikte olsalar yurt dışı gezilerine, festivallere o gidecekti. Şimdi soruyorum size: Yıllar boyu 45 kilo fazlasını çekti. Kısmetsiz Özgegül’ün suçu neydi?

Haberin Devamı

Lütuf çoğalırsa değeri azalır

İrem Derici estetikle yakından ilgilendiğini söylemiş. “Estetik bir kadın için büyük bir lütuf” demiş. Henüz 30 yaşında olan başarılı popçu bugüne dek üç kez burun ameliyatı olduğunu, göğüslerine silikon taktırdığını dişlerini düzelttiğini ve arada bir botoks yaptırdığını itiraf etmiş. Beğenmediği ve bozulan yerleri olduğunda bakımdan geçireceğini sözlerine eklemiş. Sevgili İrem dünya tatlısı, açık sözlü, içi, dışı bir, uyanık bir kadındır. Zaman zaman kendisine yol gösteren babası da zeki bir reklamcıdır. Onlara akıl vermek gibi değil ama çok doğru olan bir laf vardır. Lütuf çoğalırsa değeri azalır!

Bir daha asla asla deme

Burcu Esmersoy’un 2006 yılında İtalyan eşiyle olan evliliği hüsranla sonuçlandı.Ünlü sunucu daha sonraki flörtlerinde de birkaç kez hayal kırıklığı yaşadı. Sonunda evliliğin kendisine göre olmadığını bir daha dünyaevine girmeyeceğini açıkladı. Kendisinden 2 yaş küçük olan son sevgilisi Burcu’nun fikrini değiştirmiş. Yaz başından beri birlikte olan çift iddiaya göre Mayıs’ta evlenecekmiş. İskoç aktör Sean Connery de 1971 yapımı ‘Diamonds Are Forever’dsn sonra bir daha asla James Bond’u canlandırmayacağını söylemişti. Ancak 12 yıl sonra ‘Never Say Never Again’ filminde yine efsane ajan 007 rolünü üstlenmişti. Burcu da 12 yıl sonra kısmetse dünyaevine girecek. İleride ne olacağını bilinmez. Onun için büyük söz söyleme. Bir daha asla asla deme!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR