DENEMEDİK FORMAT KALMADI

Seda Sayan’ın televizyon programı tekrar eğlenceli bir formata döndü. Sabahların Sultanı olduğu dönemde derdi olanlara derman oluyordu. Bu yüzden o aralar ülkenin en güvenilir isimlerinin başında geliyordu. Muhtaç durumdakiler “Ablacığım beni kurtar’’ diye ona mektuplar yazıyordu. Seda da bu vesileyle Türkiye’nin Oprah Winfrey’si havalarına bürünüyordu.

DENEMEDİK FORMAT KALMADI

Sonra ekranda moda diye evlilik programları yapmaya başladı. Kimi tuttu, kimi tutmadı. Ama Seda hiç pes etmedi. Canlı yayında başı derde girince banttan yayına geçti. İsmini, şeklini, saatini değiştirdi tüm hızıyla devam etti.

Son olarak Müge Anlı tarzı bir program yapmayı denedi. Ancak programın aşırı ciddi formatı Seda’ya sıkıcı geldi. Kadırgalı Aysel lakaplı ünlü sanatçı şimdi yine magazinsel bir şov yapıyor. Canlı yayınlanan programın ilk günkü konuğu eski dostu Gülben Ergen’di. Uzun süredir ekrana çıkmayan Gülben’in haliyle anlatacağı çok şey vardı.

Seda ertesi gün de kendisini bu yüzden takipten çıkaran Seren Serengil’e canlı yayında cevap yetiştirdi. Konuştukça gaza geldi ve kendisinden en az bir düzine yaş genç olan Seren’e ‘Ablacığım’ diye hitap etti. Bu arada ağzı iyi laf yapan popçu Demet Akalın ile DJ eşi Okan Kurt’u ağırladı. Eski nişanlı ve imam nikahlı eşlerinden Nihat Doğan’ı da konuk olarak çağırdı.

Haberin Devamı

İlerleyen günlerde kimleri bulur bilemeyiz. Programı ne kadar sürer onu da bilemeyiz. Bildiğimiz bir şey varsa o da Seda Sayan’dır adı. Yıllar onu yıpratamadı, denemedik format kalmadı!

Estetik, botoks, dolgu, surat arı sokmuş gibi oldu

Hakan Peker 56 yaşında olmasına rağmen bebek yüzüyle hep genç göstermiştir. Sosyal medyada fotoğrafını paylaştığı 34 yaşındaki oğlunun yanında yaşıtı gibi durmasıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı iddiaya göre sürekli estetik yaptırıyormuş. Botokslu son hali de görenleri şoke etmiş. Yüzü şişmiş, suratının ifadesi değişmiş. Kaşlar Jack Nicholson gibi havada kalmış.
Sevgili Hakan’ın durumunu özetlemek gerekirse: Estetik, botoks, dolgu, surat arı sokmuş gibi oldu!
Yıldız Tilbe tek başına güzel ve özel
Yıldız Tilbe nevi şahsına münhasır bir dünyada yaşayan ünlülerimizin başında gelir. Ünlü sanatçı ekranda bundan önce kendi adını taşıyan talk şovlar yapmıştı. Fazla konuşmamasına rağmen, lodosa tutulmuş süpürgeyi andıran dansları, aniden düşüp bayılmaları ve ayılmalarıyla olay yaratmıştı.
Yıldız’ın ses yarışmasının jürisinde yetenekleri resmen harcandı. Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan’ın sürekli kendilerini gösterme çabaları arasında kaldı. Acun Ilıcalı nihayet bunun farkına varmış. Yıldız’a kendi özel şovunu yaptıracakmış. Ünlü sanatçı mutlaka canlı yayın yapmalı ve serbest gezen tavuklar gibi özgür kalmalı. Yıldız Tilbe öyle jüride müride değil tek başına güzel ve özel!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR