Oscar’ın habercisi Altın Küre bu akşam sahibini buluyor

75’inci Altın Küre Ödülleri bu akşam Los Angeles’ta sahiplerini buluyor.

Beverly Hills Hilton otelinin balo salonu yine sinema ve televizyon dünyasının birbirinden parıltılı yıldızlarıyla dolup taşacak.

Televizyondan canlı yayınlanacak töreni ‘Saturday Night Live’ komedi şovunun ünlü mezunlarından Seth Meyers sunacak. ‘Golden Globes’a bu yıl ‘En İyi Dramatik Film’ ödülü başta olmak üzere 6 dalda aday olan Steven Spielberg’in yönettiği ‘The Post’ adlı yapım damga vuracak.

Akademi Ödüllerinin gediklisi Meryl Streep ve Tom Hanks ikilisinin başrollerini paylaştığı filmin 7 dalda aday olan ‘The Shape of the Water’ gibi güçlü rakipleri bulunuyor.

Cecil B de Mille adlı hayat boyu başarı ödülü ünlü televizyoncu Oprah Winfrey’e verilecek.

Jessica Chastain, Margot Robbie, Emma Stone, Hugh Jackman, Gary Oldman ve Denzel Washington gibi yıldızlar beyaz perdedeki performanslarıyla ödüle aday gösterilenler arasında yer alıyor.

Nicole Kidman, Jessica Lange, Reese Witherspoon, Robert de Niro, Jude Law ve Ewan McGregor gibi ünlü oyuncular da televizyondan ödül bekleyenler arasına isimlerini yazdırıyor.

Haberin Devamı

Altın Küre Ödülleri, Akademi Ödülleri kadar değerli olmasa da tören olarak daha renkli ve eğlenceli geçiyor.

Adayların kendi ekipleriyle aynı masada oturup şampanyalarını yudumlamaları, bulundukları ortamda kendilerini rahat hissedip fazla kasmamaları bunda büyük rol oynuyor. Oscar’ın habercisi olarak bilinen

Altın Küre Ödülleri bakalım bu yıl kimlere nasip olacak?

İdeal eş Yeliz Yeşilmen

Oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen 55 yaşına giren eşine güzel bir sürpriz yapmış. Kendi elleriyle hazırladığı kahvaltısını tepsinin içine koyup yatağına getirmiş.

Sonra yatağın içinde doğrulan, halinden son derece memnun gözüken kocasının atletli fotoğrafını çekip Instagram hesabından paylaşmış... Tetikte bekleyen sosyal medya bunun üzerine hemen sallanmaya başlamış. Peş peşe yorumlar yağmaya başlamış.
Eski mankenlerden Deniz Akkaya da furyaya kendini kaptırmış. “Günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi? Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?” diye yersiz ve gereksiz bir yorum yazmış. Yeliz bunlara hiç aldırış etmemiş. “Biz doğal Türk insanıyız atletli foto ile dalga geçenler dönsün k.ç… gülsün” diye tepkisini göstermiş. Ben onu bunu bilmem. Devir artık değişti beyler. “Bırakın yatağınıza getirmeyi, kahvaltınızı mutfakta söylenmeden hazırlayan bir kadın bulursanız öpüp başınıza koyun” diyorum.
Bu nedenden dolayı da Yeliz Yeşilmen’i ideal eş ilan ediyorum!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR