Düz muhtaç ve nazlı

Bade İşçil’in bir dergiye verdiği röportajında erkeklerle ilgili bulunduğu tespitler ne kadar doğru?

Bade İşçil erkekler hakkında ilginç bir yorumda bulunmuş. 34 yaşındaki güzel oyuncu bir dergiye röportaj vermiş.

“Babama ve 3 yaşındaki oğlum Azur’a bakıyorum, hangi yaşta olursa olsun erkekler daha düz. Kafaları bizden daha net ve sade çalışıyor. Ayrıca erkek kadına göre daha muhtaç bir canlı türü. Hep de nazlılar” demiş.

Bade bunları söylemeden önce keşke biraz daha etrafına bakınsaydı. Örneğin oğlu Azur’un babası 2013 yılında dünya evine girdiği işadamı Malkoç Sualp’e.

Birbirlerine defalarca boşanma davası açıp geçen yıl yollarını ayırdığı eski eşi hiç de düz, muhtaç ve nazlı gibi değildi. Gündemden düşmek bilmeyen olaylı boşanma süreci sırasında bilakis tam tersi bir tutum sergilemişti.

Pençelerini çıkaran Bade’ye aynı agresiflikle karşılık vermişti. Tabir-i caizse poker ağzıyla ‘’bopuna bop ayrıca da rest’’ demişti. Bade aslında karşı cinsle ilgili saptamalarında son derece haklı. Kendisi çetin bir cevize çatmış olabilir.

Haberin Devamı

Ancak istisnalar kaideyi bozmaz. Erkekler eskiden Clint Eastwood’un 1966 yılındaki unutulmaz Spagetti Western filmi ‘İyi, Kötü ve Çirkin’deki gibi üçe ayrılıyordu.

Devir değişti. Kadınlar kendilerini geliştirdi. Erkekler de sonunda pes etti. Düz muhtaç ve nazlı hale geldi!

Doz aşımı CMYLMZ

Cem Yılmaz’ın son filmi Arif v 216 bu hafta sonu gösterime girdi.

Ünlü komedyen filmin gişe başarısı için elinden gelen tanıtımı yaptı.

Filmim fragmanını daha çekimler tamamlanmadan internette yayınladı.

Yılbaşı gecesi televizyona çıkıp düetler yaptı. Kayınbiraderi Tolga Çevik’in programına katıldı.

Eşantiyon dağıtır gibi her yere röportaj verdi. Doz aşımı CMYLMZ gibi bir durum oldu. Ama ne olursa olsun.

Biz yine de ona doyamayız.

Hafta sonu Arif v 216’dayız!

Kaderde varsa barışmak

Seda Sayan ile Lerzan Mutlu bir ara kanlı bıçaklı olmuşlardı. 6,5 yıl gibi oldukça uzun bir süre birbirlerine dargın kalmışlardı.

Lerzan o dönemde kendisini ekrandan silmekle suçladığı Seda’ya Twitter’dan verip veriştirmişti.

Haberin Devamı

“Zangoç olmuşsun hala genç kız gibi davranıyorsun. 58 doğumlu dinozor” gibi laflar etmişti. Seda da bunun üzerine Lerzan’a açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Kavgalı ikili geçenlerde tesadüfen İtalya’da karşılaşmış ve barışmış.

Seda olayı kendi kafasında şekillendirmiş. “Dünyanın bir ucunda karşılaşıp böyle sarmaş dolaş oluverirsin. Sorgusuz sualsiz kenetlenirsin. Olay bitmiştir” demiş. Ne güzel.

Gerçi İtalya dünyanın bir ucu değil nerdeyse kapı komşumuz sayılır ama olsun. Kaderde varsa barışmak.

Neye yarar ona karışmak!

Makyajsız çıkmam abi

Kerimcan Durmaz yılbaşı gecesi Almanya’da sahne almış. Dönüşte hava limanında flaşlar patlamaya başlayınca eliyle yüzünü kapatmış. Hazırlıklı olmadığını söylemiş “Makyajsız çekmeyin” demiş. Güneş gözlüklerini takıp öyle poz vermiş. Kerimcan henüz 23 yaşında. Şimdi böyle tedirgin oluyorsa 10 sene sonra ne yapacak? 10 sene sonra da hala bir fenomen olarak mı kalacak? Orası bilinmiyor. MFÖ şapkasız çıkmazdı. Kerimcan da makyajsız!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR