Allah hakkı üçtür geri dönmek güçtür

Arda Turan Barcelona’ya transfer olduğundan beri giderek futboldan uzaklaştı. Ancak 30 yaşındaki yıldız özel hayatıyla magazincilere malzeme vermeye devam ediyor. Bunda kariyerini sürdürdüğü İspanya’dan çok Türkiye’de olması büyük rol oynuyor.

Arda, Mayıs 2015’de Aslıhan Doğan ile medyatik bir aşk yaşamaya başlamıştı. İlk ayrılık kararını 2016 Ekim’inde almışlardı. Aslıhan, Arda’nın İspanya’daki ev ortamının kendisine uymadığından yakınmıştı. Derken Mart 2017’de barıştılar. Bir ay sonra kavga edip tekrar ayrıldılar. Sosyal medya hesaplarından bile birbirlerini sildiler.

Ayrılığa fazla dayanamayıp 2017 Haziran’ında yine birbirlerine kavuştular. Haberi iftar sofrasında birlikte çekilmiş bir fotoğraflarıyla paylaştılar. Üçüncü ve son ayrılıkları geçtiğimiz Eylül ayında geldi. Arda “İlişkimizi saygı çerçevesinde sonlandırdık” dedi.

Üçüncü birliktelikleri de geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Medyatik çift önce aynı aracın içinde, sonra da bir AVM’de el ele alışveriş yaparken görüntülendi. Bu kez ilişkilerini mutlu sona taşımaya kararlı görünen Arda “Güzel bir aile pozu çekin” diyerek sevgilisiyle muhabirlere poz bile verdi. Ne diyelim? Bunca olup biten ve onca verilen sözden sonra. Allah hakkı üçtür. Geri dönmek güçtür!

Haberin Devamı

Bindiği dalı kesmek

Muazzez Abacı ‘Sezen’imin şarkıları’ diye Sezen Aksu ait 10 parçadan oluşan bir albüm yapmış. Tanıtım konserini bu ay içinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde vermeyi planlıyormuş. Ancak yapımcısı Kerimcan Durmaz’ın aynı yerde çıkacağını öğrenenince vazgeçmiş. “Kerimcan’ın olduğu yerde Muazzez Abacı ve Sezen Aksu olmaz” diye bir laf etmiş. Ne alaka?

23 yaşında hiçbir sanatsal yeteneği olmayan bir internet fenomeninin kitlesi ayrı. 70 yaşına gelmiş Türk Sanat Müziğinin en güçlü sesli duayenlerinden birininki ayrı. Muazzez Abacı’nın yapımcısı iptal kararıyla hem farkında olmadan Kerimcan Durmaz’ın bir güzel reklamını yapmış. Hem de sanatçısı salonu dolduramaz, koltuklar boş kalır endişesiyle konser vermekten vazgeçtiler havası yaratmış.

Bindiğin dalı kesmek budur işte!

Haberin Devamı

Bir parmak bal çal sonra geri al

Altın Kelebek’te Youtuber-Instagramer diye bir kategori yarattılar. Youtube fenomeni diye Enes Batur adında birine ödül verdiler. Ancak törenden sonra Enes’in yayınladığı bir video tepki çekti. Ödüllerini eşantiyon gibi dağıtan Altın Kelebek jürisi harekete geçti. Instagram fenomeni Şeyma Subaşı’nın elinden Enes’e verdikleri ödülü iptal etti.

Organizasyon mu yapıyorsun? Ünlüleri bir araya mı topluyorsun? Kamuoyunun ilgisini mi çekmek istiyorsun? Ses getirecekse boşuna uğraşma açma fal. Hiç düşünme bir fenomenden diğerine dal. Bul kendine 20 yaşından küçük toy bir aday. Önce ağzına bir parmak bal çal. Sonra uydurduğun ödülü geri al.

DİĞER YENİ YAZILAR