Ünlüler dünyasının ‘en’leri

En gezgini Şeyma Subaşı: Gezmediği yer gitmediği ülke katılmadığı festival kalmadı. Araya bir de St. Tropez’de yapılan süper medyatik düğününü sıkıştırdı.

En bezgini Demet Şener: İki çocuğunun babası eşi tarafından aldatıldığını bir türlü kabullenemedi.

En taşkını Kıvılcım Ural: Kaan Tangöze eşi Seçkin Piriler’den onun yüzünden boşandı.Seçkin ortalığı birbirine kattı ama Kıvılcım ondan çok daha baskın çıktı.

En şaşkını Murat Başoğlu: Bodrum’da teknesinde kaçamak yaptığı ve adını hatırlamadığını iddia ettiği kadının öz amcasının kızı olduğu ortaya çıktı. Tepkiler büyüdükçe ünlü sunucu panikledi ve ne yapacağını bilemedi.

En şanslısı Metin Hara: Türk yazar dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima’nın kalbini çaldı. Sürpriz aşkları yazın başladı yılın sonuna kadar uzadı.

En şanssızı Özge Ulusoy: Hacı Sabancı ile olan uzatmalı ilişkisi bir anda bitti. Sevgilisi kendisine döner diye bekledi. Ama Hacı önce yağlarını aldırttı sonra da başkalarıyla flört etmeye başladı.

En mutlu çifti Burak Özçivit-Fahriye Evcen: Üç yıllık ilişkilerini Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki düğünleriyle taçlandırdılar ve birbirlerine çok yakıştılar.

Haberin Devamı

En tek başına kalanı Ebru Gündeş: ABD’de tutukluluğu devam eden eşinin malvarlığına el konuldu. Ebru yalısından taşındı. Kendi malını zor kurtardı. Bu yıl gökyüzünde yalnız gezen yıldızları oynadı.

En sessiz olanı Beren Saat: Perşembe akşamları televizyondaki dizileriyle gönüllerde taht kuran 33 yaşındaki başarılı oyuncu bu sene hiç ortalıkta yoktu.

En çok ses çıkartanı Aleyna Tilki: 17 yaşındaki şarkıcı her fırsatta ön plana çıktı, polemikler yarattı.

En havalısı Serenay Sarıkaya: 26 yaşındaki başarılı oyuncu Avrupai fiziğiyle ve pürüzsüz güzelliğiyle her bulunduğu ortamda fark yarattı.

En hava basanı Cem Yılmaz: Ünlü komedyen önümüzdeki günlerde vizyona girecek yeni projesi Arif V 216’nın kadrosuna aklına gelen her ünlüyü aldı. Filmin fragmanını çekimler sürerken internette yayınladıve tıklanma rekorları kırdı.

En hızlı yeni aşkını bulanı Alişan: 41 yaşındaki şarkıcı, Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile olan nişanını bozduktan sonra tanıştığı yeni dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol ile yeni bir aşka yelken açtı.

Haberin Devamı

En çabuk sıkılanı Hande Ataizi: 2012’de ABD’li Benjamin Harvey ile dünya evine giren 2014’te bu evlilikten bir çocuk sahibi olan ünlü oyuncu 2017 yılının sonunda “Aynı adamla evde oturup DVD izlemek sıkıcı” demeye başladı.

En hızlı darılıp barışanı Murat Boz - Aslı Enver: Ünlü popçu sevgilisi Aslı Enver’den yaptığı bir kaçamak yüzünden ayrıldı. İkisini birlikte görmek isteyen hayranları kabahati Murat’ın arkadaşına attı popüler ikilide çabucacık barıştı.

Kavgayı en çok uzatanı Gülben Ergen - Erhan Çelik: Büyük aşkla evlenen çift önce yollarını ayırdı. Sonra da karşılıklı olarak birbirlerini suçladı sonunda bitmek bilmeyen sorunlarını mahkemelere taşıdı.

En olaylı başlayanı Tuba Büyüküstün- Umut Evirgen: 8 yıllık eşi ve iki çocuğunun babasından boşanan 35 yaşındaki oyuncu kendisinden 7 yaş genç işletmeci sevgilisiyle birlikte ilk görüntülendiğinde korumalar devreye girdi ve muhabirin fotoğraf makinasını gasp etti. İşletmeci sevgili bir süre hapse girdi. Özgürlüğüne kavuşunca aşkları kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR