Magazin figürü Küçük Eros bilim adamı oldu

Türk yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara dünyaca ünlü Brezilyalı süper model Adriana Lima ile geçtiğimiz yaz başlayan sürpriz bir aşk yaşadı. Bodrum’da birlikte tekne gezisine çıktılar, el ele, dudak dudağa pozlar verdiler. Aralarındaki ilişki önce reklam aşkı olarak değerlendirildi. Ancak tüm dedikodulara rağmen birliktelikleri devam etti. Hatta Adriana Lima “Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz” dedi.

Şimdi ise yollarını ayırdıkları konuşuluyor. Adriana’nın Hara’yı Instagram’da takipten çıkardığı söyleniyor. Adriana gibi olağanüstü güzelliğiyle tanınan bir kadının 6 aylığına da olsa kalbini fethetmeyi başaran Metin Hara’ya günümüzün Aşk Tanrısı Eros diyebiliriz. Ancak ufak tefek çelimsiz görüntüsüyle tam bir Eros değil de ‘Küçük Eros’ sayılır.

Küçük Eros’u Amerika dönüşü karşılayan muhabirler kendisine “Ayrıldınız mı?” diye sormuş. Küçük Eros sinirlenmiş. “Ben bilim insanıyım, magazin figürü değilim diye cevap vermiş. 35 yaşındaki yaşam koçunun bilimle ilişkisini çözememişler. Sinirlenmesinin nedenini terk edilmiş olmasına bağlamışlar. Adriana ile birlikteyken magazin figürü olmak Küçük Eros’un işine geliyordu. Belli bir kesim tarafından tanınmış bir yazar olarak adı dünyaca duyuluyordu. O zaman bilim insanı olduğunu hatırlatmak aklının ucundan bile geçmiyordu. Hayal aleminde yaşıyordu.

Haberin Devamı

Derken Adriana gitti rüya bitti. Ya da öküz öldü ortaklık bozuldu. Magazin figürü ‘Küçük Eros’ bilim adamı oldu!

Kambersiz düğün Demet’siz polemik olmaz

DemetAkalın şarkıları kadar girdiği tartışmalar ve polemiklerle de tanınır. Başta ezeli rakibi Hande Yener olmak üzere Aleyna Tilki, Ebru Yaşar, ‘Survivor’ yarışmasından Eda Özerkan, oyuncu Birce Akalay, Oğuzhan Koç, Berkay, Alişan, Ece Seçkin, şarkıcı Aslızen, geçmişte İbrahim Tatlıses ve daha bir dolu ünlü isim Demet’in öfkesinden bir şekilde nasibini almıştır.

Demet haklı veya haksız asla laf altında kalamama ve aklına geleni sakınmadan söyleme huyu yüzünden sürekli olarak birileriyle bir kavga içindedir. AVM’de ailesiyle dolaşırken yanına gelip fotoğraf çektirmek isteyen hayranı ile bile tatsızlık yaşamış nadir ünlülerimizdendir. Daha birkaç gün önce ekranda gördüğü Dilay Korkmaz için ‘’Çok mu aramışlar bu sunucu kızı ya direk zap’’ diye son derece gereksiz ve yersiz bir paylaşımda bulunmuştur.

Demet son olarak Hande Yener ile Seren Serengil arasındaki hararetli kavgaya bu kez istemeden de olsa karışmış. Hande’nin fanları düşman belledikleri Demet’e kızının ateşler içinde hastanede olduğunu bilmeden taciz edici mesajlar yollamış. Ünlü popçu çıldırmış ve yine ağzına geleni söylemeye başlamış.

Yapacak bir şey yok. Kendi düşen ağlamaz. Kambersiz düğün Demet’siz tartışma olmaz!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR