Bu gece barda gönlüm hovarda

Hande Ataizi 5 yıldır Benjamin Harvey ile olan evliliğini başarıyla sürdürüyor. Güzel oyuncu 2004 yılındaki ilk evliliğinde aynı başarıyı yakalayamamıştı. 1,5 yıl flört ettiği eşinin avukat ailesi karşı çıkınca iki günde boşanmıştı. 44 yaşındaki oyuncunun şimdi Amerikalı gazeteci eşinden Leon adında üç yaşında bir oğlu var. Hande evliliğin monotonluğundan şikayet etmiş. “Her gece aynı adamla DVD film izlemek zamanla sıkıcı hale geliyor. İyi ki zamanında renkli yaşamışım. Bu sayede oturaklıyım” demiş.

Bu gece barda gönlüm hovarda

Hande haklı. Evlilik işi izlediğin DVD’lere benzemiyor. DVD’leri dilediğin zaman değiştirebiliyorsun. İster komedi, ister dram, ister müzikal, ister belgesele filan geçebiliyorsun. Daha önce görmediğin yepyeni bir DVD izleyebiliyorsun. Ama yanında oturan eşini değiştiremiyorsun. O hep aynı kalıyor. Hande’nin dediği gibi de ne kadar ailesine bağlı, ne kadar yakışıklı ve başarılı olursa olsun aynı adam bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. Erkek için de aslında aynı. O da aynı monoton durumdan muzdarip. Ama genlerinde kılıbıklık olduğundan cesaret edip sesini çıkartamıyor. Tek çözüm tebdil-i mekanda ferahlık var atasözünü eğerlendireceksin. ‘Bu gece barda gönlüm hovarda’ deyip eşinle birlikte çıkıp eğleneceksin. Yoksa DVD izle, izle nereye kadar?

Haberin Devamı

Balık baştan et sonradan kokar

Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla’nın keyfini kaçırmışlar. Hem de en hassas olduğu yemek konusunda. Divamızın iştahı biliyorsunuz şehir efsanesidir. Tükettikleri porsiyon veya adetle değil kilolarla tarif edilir. Babla geçtiğimiz akşam Etiler’de bir kebabçıya gitmiş. Çıkışta muhabirlere moralinin çok bozuk olduğunu söylemiş. “Bozuk etleri yedirdiler bana. Resmen kokuyordu” diye ateş püskürmüş. Babla gibi midesine son derece düşkün ve yemek konusunda deneyim sahibi biri etlerin bozuk olduğunu ilk lokmasında nasıl fark etmemiş anlamış değilim. Demek ki neymiş? Balık baştan et sonradan kokarmış!

En kestirmesi DM’den yürümek

Alişan, Eda Erol ile olan ilişkisini nikaha üç ay kala ani bir kararla bitirmişti. Belli bir süre içinde dünya evine gireceğine dair Cumhurbaşkanımıza verdiği sözden dolayı evliliği bir memleket meselesi haline gelen ünlü türkücü pes etmemiş. Bu kez oynadığı dizideki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşamaya başlamış. Alişan’a yeni göz ağrısıyla nasıl tanıştığını sormuşlar. “Buse’yi görür görmez çok beğendim. Babam ’Oğlum dizide ne güzel kız var, niye arkadaş olmadın’ deyince Buse’ye Instagram’da DM’den (direk mesaj) yürüdüm. Telefon numarasını istedim” şeklinde bir açıklama yapmış. 41 yaşındaki Alişan artık vakit kaybetmek istemiyor.
Yoksa o meşhur evlilik sözünü tutamayacağını biliyor. Onun için en kestirme yolu seçiyor ve DM’den yürüyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR