Al haberi Instagram’dan

Adriana Lima ile Metin Hara’nın arasına kara kedi girmiş. Haber kaynağı ise Instagram!

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile Türk yazar ve gelişim uzmanı Metin Hara geçtiğimiz yaz sürpriz bir ilişkiye imza atmışlardı.

Tatile gittikleri Bodrum’da el ele dudak dudağa samimi pozlar paylaşmışlardı.

İlk başlarda reklam aşkı olarak değerlendirilen birliktelikleri sürpriz bir şekilde devam etti.

Hatta Adriana Lima ‘’Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz’’ dedi.

Şimdi Adriana Lima ile Metin Hara arasına kara kedi girdiği iddia ediliyor.

Nedeni yapılan ortak bir açıklama değil.

Üçüncü bir kişinin aralarına girmesi değil.

Adriana’nın Metin’i Instagram’da takip etmeyi bırakması ve Hara’nın ile Lima’yı hala takip ediyor olması.

Eskiden ‘çocuktan al haberi’ derlerdi.

Devir değişti, sosyal medya hayatımıza girdi.

Artık ‘Al haberi Instagram’dan’ dönemi başladı.

Birinden biri diğerini takip etmeyi mi bıraktı?

O zaman ya kesin ayrıldılarya da kavgalılar.

Siz ne sandınız?

Al haberi Instagram’dan

Sıla’nın değişen imajı

Haberin Devamı

Sıla tıpkı Tarkan gibi hem erkek hem kadınlar tarafından beğenilen bir sanatçı. Ünlü şarkıcı son zamanlarda değişen imajıyla dikkat çekmeye başladı.

Son konserinde de cesur kıyafetiyle izleyenlerin yüreğini hoplatmış. Kısacık saçları ve transparan kostümüyle beğeni toplamış.

Sıla oyunu kurallarına göre oynuyor.Hayranlarına sürekli değişiklikler sunuyor. Kendini müzikal anlamda geliştirmekle kalmıyor imajına da yenilikler getiriyor.

Bu yüzden de ‘en çok bilet satan sanatçı’ olarak rakiplerinin arasından sivriliyor. Sıla’nın değişen imajı görenlerden tam not alıyor!

Oğlak burcu kadını, ayıkla pirincin taşını

Mustafa ve Emina Sandal’ın evliliklerinin çatırdadığı ve ünlü popçunun evi terk ettiği iddia ediliyordu. Musti’niniki çocuğunun annesi olan güzel eşiyle aralarını düzeltmeye çalıştığı söyleniyordu.

Emina inatçılığıyla bilinen oğlak burcundan olması nedeniyle ünlü popçunun işi oldukça zor görünüyordu. Meğer durumu göründüğünden de zormuş. Emina geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşımla bunun sinyalini vermiş.

Haberin Devamı

‘’Gerçek bir adam kadını asla incitmez. Bir kadını ağlattığında çok dikkatli ol. Çünkü Allah onun gözyaşlarını sayar’’ diye başlamış. ‘’Kadın erkeğin kaburgasından yaratılmıştır. Ayaklarından yaratılmadı’’ şeklinde devam etmiş.

İlişkilerde eşitliğin önemini vurgulayarak bitirmiş. Emina’nın yazdıkları eşine yapılan bir gönderme olarak değerlendirilmiş.

Musti’nin ne yaptığını bilmiyorum. Ama evli bir hemcinsi olarak bildiğim bir şey varsa o da ‘’kendi kafanı kır ama eşinin kalbini kırma’’ prensibinden asla vazgeçmemektir. Hele eşin bir de oğlak burcuysa. İşte o zaman ayıkla pirincin taşını!

Uzaktan yaşanan evlilikler

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’in boşandıkları uzun süredir iddia ediliyordu. Ünlü çift “Acı Tatlı Ekşi” filminin galasına birlikte el ele gelerek bu dedikoduları çürütmüş. 11 yıldır ve 8 yaşında Rodin adında bir oğulları olan meslektaş ikilinin bir süredir ayrı yaşadığı biliniyor. Yılmaz üç yıldır Köyceğiz’de, Belçim oğluyla Londra’da ikamet ediyor. Mesafeye rağmen birliktelikleri mutlu bir görünüm içinde devam ediyor.

Haberin Devamı

Davulun sesi misali, uzaktan yaşanan evlilikler de bazı çiftlere hoş gelebilirmiş!

DİĞER YENİ YAZILAR