Patırtılı gürültülü başlıyor sessiz sedasız bitiyor

Ebru Şallı’nın ilişkileri büyük ses getirerek başlıyor. Sinan Akçıl’la olan uzatmalı aşkından sonra Cem Yılmaz ve Arda Turan ile olan birliktelikleri gündeme bomba gibi düştü. Ancak arkası gelmedi ve kısa süre içinde püf diye söndü. İkinci evliliğinden iki çocuk sahibi olan 41 yaşındaki Ebru son olarak kendisinden 7 yaş küçük evli bir iş adamı ile birlikteydi. Bu yaz teknede el ele güneşlenirken çekilen fotoğrafları olay yaratmıştı. Adamın karısı ortaya çıkıp yuvasının yıkıldığından yakınmıştı. Kendi kozmetik markasıyla önümüzdeki yıl mağazalar açmayı planlayan ve aynı zamanda başarılı bir iş kadını olan pilatesçi güzel şimdi ondan da ayrılmış. İki hafta önce ilişkilerinin sona ermesiyle birlikte sevgilisi sırra kadem basmış. Ebru Şallı son derece marifetli kadın. Kendinden bahsettirmesini çok iyi biliyor. Onun için yıllardır en medyatik olan ünlülerimiz listesinin zirvesinde yer alıyor. Aşkları, ilişkileri, birliktelikleri, patırtılı gürültülü başlıyor, sessiz sedasız bitiyor!

Patırtılı gürültülü başlıyor sessiz sedasız bitiyor

Destiny’s Child bizim etçi Nusret çıktı

Haberin Devamı

Nusret Gökçe ününe ün katmaya ve Hollywood’dan sonra müzik dünyasının ünlüleriyle kaynaşmaya tüm hızıyla devam ediyor. ‘Salt bea’ adını verdiği ete tuz serpme hareketiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Etiler’in Erzurumlu etçisi Miami’de yeni açtığı restoranı sayesinde Beyonce ile eşi Jay Z’nin dikkatini çekmiş. Ünlü çift düzenleyecekleri bir davette mangal yapması için Nusret’e 20 bin dolar teklif etmiş. Nusret son olarak DJ Khaled’in Los Angeles’taki evinde verdiği partide mangalın başına geçmişti. Çalışkan adam. Amerika’da hem şube açıyor hem de mangal turuna çıkıyor. Beyonce ise 20 yıl önce meslektaşları Kelly Rowland ve Michelle Williams ile Destiny’s Child adını verdikleri efsane bir gurup kurmuştu. Üçü birlikte ‘Survivor’, ‘Independent Women’, ‘Bootylicious’ gibi unutulmaz parçalara imza atmış, albümleriyle sayısız ödüller kazanmıştı. Sonra Kelly ve Michelle ikilisi kayboldu. Beyonce tek başına yoluna devam etti. Biz de hep ne oldu diye merak ediyorduk. Sonunda sırları çözüldü. ‘Destiny’s Child’ yani ‘Kaderin Çocuğu’ bizim etçi Nusret çıktı!

Haberin Devamı

Afra tafra yapmak budur işte

Özcan Deniz’in ‘Öteki Taraf’ filminin galasında 4,5 aylık hamile olan ve evlilik hazırlıkları yaptığı 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan yokmuş. Ancak adının geçen yıl aşk dedikodularına karıştığı 20 yaşındaki oyuncu Afra Saraçoğlu ordaymış. Feyza bunu duyunca iddiaya göre kıskançlık krizine girmiş, kıyameti koparmış. Özcan Deniz müstakbel zevcesini zor sakinleştirmiş. Eski türkücü ve popüler oyuncu sinema işini çözmüş. Filminin gişede başarılı olması için tüm kozlarını oynuyor. Kendisine ‘paylaşılamayan bir erkek’ havası veriyor. Afra tafra yapmak budur işte!

DİĞER YENİ YAZILAR