Poz verme suratıyla dolaşmak

Popun Kraliçesi Demet Akalın eşi, kızı ve korumasıyla birlikte bir AVM’de dolaşırken bir kadın yanına gelip kendisiyle fotoğraf çektirmek istemiş. Ünlü şarkıcı “Kızım yanımdayken olmaz. Kötü etkileniyor” diye reddedince kadın sinirlenmiş.

“O suratla poz verme zaten” diye söylenmeye başlamış. Demet’in koruması müdahale etmek zorunda kalmış. Bunun üzerine kadın bağırıp çağırmaya başlamış. Bir gerginlik yaşanmış. Sonunda Demet’in DJ eşi Okan Kurt araya girmiş. Kadına “Sakin olun, korumamız adına sizden özür dilerim. Ama siz de eşime özür borçlusunuz” deyince ortam sakinleşmiş. Olay medyaya ‘Fotoğraf Kavgası’ başlığıyla yansımış. Ünlüysen işin çok zor. Herkesin gözü üstünde oluyor. Halkın içine karıştığında suratını asmayacaksın.

Hatta sürekli poz verme suratıyla dolaşacaksın. Hayranlarına da asla ters davranmayacaksın. Ne demişler? Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır. Bir tebessüm ve bir nazik söz de insanları olaysız yanından uzaklaştırır!

Bir Malkoçoğlu hatırası

Burak Özçivit hemoroidden (basur) muzdaripmiş. Ameliyat olmak zorundaymış. Ancak ‘Kardeşim Benim 2’ filminin tanıtımlarına katılabilmek ve yeni filmi ‘Can

Haberin Devamı

Feda’nın çekimlerinin aksamaması için ameliyatını ertelemek zorunda kalmış. İlaç tedavisi ve doktorunun verdiği özel diyet listesiyle durumu idare ediyormuş. Lifli gıdalarla beslenen 32 yaşındaki yakışıklı oyuncunun yemeklerini eşi Fahriye Evcen bizzat hazırlıyormuş. Burak ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. Bu nedenden dolayı da uzun süre at sırtından inmemişti. At binmeyi baba ocağından bildiğini ama yine de 2 ay eğitim aldığını söylemişti. Efsane aktör Cüneyt Arkın’la özdeşleşen rolü oynarken çekimler sırasında stres yaşadığını itiraf etmişti. At üzerinde olmak bir yanda. Stres içinde olmak öte yanda. Burak Özçivit’in bu rahatsızlığı. Belki de bir Malkoçoğlu hatırası!

Ne güven var Ne özgüven

Çağatay Ulusoy 2013-2014 arasında birlikte olduğu Serenay Sarıkaya’nın Instagram’daki bir fotoğrafını beğenmiş. Şu anki sevgilisi oyuncu Duygu Sarışın bunu görünce kıyameti kopartmış. Ancak gösterdiği tepki fayda etmemiş. Çağatay eski göz ağrısını takibe devam etmiş. İddiaya göre çiftin arası bu yüzden limoniymiş.

Haberin Devamı

Duygu bu durumdan olumsuz etkilenmiş. Mazide kalmış hayali rakibesi Serenay’la karşılaşabilmek için gayret içindeymiş. Ortak gittikleri mekanlara uğrayıp “Geldiğinde bana mutlaka haber verin” diye not bırakıyormuş. Oysa Serenay’ın meslektaşı Kerem Bürsin’le uzun süredir son derece mutlu ve uyumlu bir ilişkisi olduğu biliniyor.

Haber doğruysa Çağatay ile Duygu ikilisini zor günler bekliyor. Sağlıklı bir ilişki için aralarında olması gereken en önemli özellik kaybolmuş. Taraflardan birinde ne güven kalmış ne de özgüven!

DİĞER YENİ YAZILAR