İş ayakkabıya kaldıysa Alişan evde kaldı

Türkücü Alişan, Cumhurbaşkanımıza verdiği sözü maalesef tutamadı. Hedeflediği süre içinde kendisine bir eş bulup dünyaevine giremedi. Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile evliliği direkten döndü. Ama hayat devam ediyor. Alişan da ekmek parası kazanmak için çalışıyor. 41 yaşındaki sanatçı geçenlerde sahne aldığı bir düğünde bekarların gelin ayakkabısının altına isimlerini yazdırma geleneğine uymuş. Gecenin sonunda uzun listeden adı silinen bir tek onunki olmuş. Ayakkabıdan ismi silinenin yakında evleneceği inanışını bilenler “Sıra sende düğün yakın” diye kendisine takılmış. Keşke kısmeti bu kadar kolay açılsa. Televizyondaki evlilik programlarının kraliçesi bile kendi kardeşiyle Alişan’ı baş göz etmeyi başaramadı. İş ayakkabıya kaldıysa müzmin bekar Alişan evde kaldı demektir!

Asena’nın medyatik olma hasreti

Asena Atalay, futbolcu eşi Caner Erkin ile birlikteyken medyanın gözbebeği haline gelmişti. Sürekli bir şekilde haber oluyordu. Gazete sayfalarında fotoğrafları çıkıyordu. Ancak 2016 Şubat’ında Caner’den boşanınca sular duruldu. Caner yeni aşkı ve eşi oyuncu Şükran Ovalı ile gündeme gelmeye devam etti. Asena ise eşi benzeri görülmemiş bir nafaka davasıyla kendinden bahsettirdi. Şarkıcı Tan Taşçı ile olan ilişkisi ise magazin basınında ilgi görmedi. Asena da bunun üzerine çareyi sosyal medya üzerinden eski eşine manidar göndermeler yapmakta buldu. Ne yapsın? Kolay değil bir anda sıradan olmayı kabullenmek. Yaşamayan bilmez.

Haberin Devamı

Asena’nın medyatik olma hasreti kolay kolay bitmez!

Erozyondan erozyona fark var

Black Friday alışveriş çılgınlığının ülkemize sıçraması Athena gurubunun solisti Gökhan Özoğuz’u rahatsız etmiş. 41 yaşındaki müzisyen sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepkisini göstermiş. “Böyle thanks giving (şükran günü) baby shower (bebek hediye partisi) kutlayıp black friday yapan arkadaşlar. Bayram, gelenek, özel gün başka şey. Bunlar ufak ufak kültür erozyonu” demiş. Valentine’s Day (Sevgililer Günü), Haloween (Cadılar Bayramı) arada kaynamış. Gökhan, jüri koltuğunda oturduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının orijinalinin ‘The Voice’ adı altında 13 sezondur ABD’de yayınlandığından da bahsetmemiş. Ufak ufak kültür erozyonu diye nitelendirdiklerinin arasına onu katmamış. Demek ki neymiş? Erozyondan erozyona fark varmış!

Haberin Devamı

Şemsiyeyi açtır flaşlar patlasın

Hande Erçel, kendinden söz ettirmeyi biliyor. Yaptığı dans şovu sosyal medyada çok konuşuldu. Sonra bir alıp bir verdiği kilolarıyla gündeme geldi. Şimdi de Cihangir’de bir mekan çıkışını şova dönüştürmesiyle dikkatleri üstüne çekti. 24 yaşındaki güzel oyuncu görüntülenmemek için görevlilere şemsiye açtırmış. Uyanık kız. Eğelenmeye mi gittin? Vur patlasın çal oynasın. Şemsiye açtır flaşlar patlasın!

DİĞER YENİ YAZILAR