Makyajın modası geçti

Makyajın modası geçti

Fahriye Evcen yüzünün güzelliğini ortaya çıkaran yakın çekim bir fotoğrafını Instagram’da paylaşmış. Altına da “Makyajsızım cildim ışıl ışıl” diye mütevazi bir ekleme yapmış. Bunun üzerine sosyal medya ikiye bölünmüş. Kimi “Bunun neresi makyajsız?” diye tepki vermiş. Kimi de “Gayet doğal görünüyorsun” demiş. İki taraf da haklı. 31 yaşındaki güzel oyuncu söz konusu fotoğrafta ‘doğal makyajlı’ gözüküyor. Belki makyaj yapmamış ama modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanmış. Photoshop ile fotoğraf düzenleme, yüz güzelleştirme ve rötüşleme teknikleri sayesinde pudra, allık, far, rimel, ruj, fondöten filan sürmeye gerek kalmadı. “Geçti Bor’un pazarı sür eşeğini Niğde’ye” misali. Geçti makyajın zamanı yükle telefonuna photoshopla pürüzsüz cilt programını!

ATTIRMAYIN HANDE’NİN TEPESİNİN TASINI

Televizyonda bu sezon aradığını bulamaması Hande Ataizi’nin sinirlerini germiş. 44 yaşındaki oyuncu ve sunucuyu iki erkek bir kadın arkadaşıyla birlikte kafede sohbet ederken gören magazin muhabirleri kendisine yanlarındaki beylerin kim olduğunu sorma gafletinde bulunmuş. Hande çılgına dönmüş. “Ben evli barklı kadınım hıyar! Tepemin tasını attırmayın. Çizmeyi aşmayın” diye öfkelenmiş. Hande’nin aşırı öfkesi akıllara yıllar önce şemsiyesiyle gazetecilere saldırdığı anı getirmiş.

Haberin Devamı

Yıllar önce deyince. Benim de aklıma Sevda Demirel’in canlı yayında “Ne dedin sen?” diye Hande’ye attığı unutulmaz tokat geldi. Ama Sevda gibisi her zaman her yerde bulunmaz. Onun için attırmayın Hande’nin tepesinin tasını. Alırsınız sonra böyle ağzınızın payını!

KEBAB LÜPLETEREK DÜŞMAN ÇATLATMAK

İngiliz Daily Mail gazetesi 71 yaşındaki şarkıcımız Ajda Pekkan’ı haber yapmış. Süperstar’ın kebap yiyerek formunu koruduğunu ve yaşını hiç göstermediğini yazmış. Okurlarına “Kaç yaşında olduğunu tahmin edin?” diye sormuş. Boşuna uğraşmasınlar. Ajda’nın yaşını bu dünyada kimse tahmin edemez. Çünkü onun yaşı yoktur. Tevellütüne bakıp sakın aldanmayın. Ajda hangi yaşta görünmek istiyorsa o yaştadır. İşte böyle kebap lüpleterek de düşman çatlatır!

Haberin Devamı

Makyajın modası geçti

GERÇEK YOL AYRIMI

‘Yol Ayrımı’ filminde Şener Şen’in en yakın, en çapkın arkadaşını canlandıran Rutkay Aziz her evlenenin mutlaka boşanacağını iddia etmiş. Evliliğin boşanmak üzerine kurulduğunu söylemiş. “Kağıt üzerinde olmasa da duygusal olarak bir boşanma yaşanır” demiş. Zincirlikuyu mezarlığının girişinde “Her canlı ölümü tadacaktır” diye kocaman bir yazı var. İlk bakışta moralini bozsa da insanın hayatını doya doya yaşamasını sağlıyor. Çünkü biliyor ki bir gün sonu gelecek. Nikah salonlarına da “Her evlenen mutlaka boşanır” diye bir kocaman bir yazı yazsalar. Acaba çiftler imzayı atmadan önce iki kere düşünür mü? Gerçek yol ayrımı dediğin yola çıkmadan olur!

DİĞER YENİ YAZILAR