Yedi bela Bella

Seksi model Bella Hadid sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla hayranlarını heyecanlandırıyor.

Yedi bela Bella

Bella Hadid Victoria Secret markasının en seksi ve popüler modelleri arasında yer alıyor. 21 yaşındaki Los Angeles California doğumlu Bella, kendisinden bir yaş büyük ablası Gigi ile moda dünyasını kelimenin tam anlamıyla kasıp kavuruyor.

Leonardo Di Caprio gibi ünlü çapkınları peşinden koşturuyor. Bella aynı zamanda sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor.

Son olarak banyosundaki boy aynasını karşısına alıp çektiği birbirinden seksi fotoğraflarla takipçilerinin yüreğini hoplatmış.

Bu yıl Çin’de yapılacak Victoria Secret moda şovuna hazırlanan dünyaca ünlü süpermodel bir ara göğüslerini açıyor gibi bir poz vermiş. “Victoria Secret’a geri sayım” diye bir not eklemiş.

Düzgün vücudunun tüm güzelliğini gözler önüne sermiş.

Sonunda “Tamam uyku vakti geldi” diyerek şovunu bitirmiş. Hayranları kendisini izlemeye doyamamış. Efsane sanatçı Kemal Sunal’ın 1982 yılı yapımı Yedi Bela Hüsnü adında bir filmi vardı.

Haberin Devamı

35 yıl sonra bu kez beyazperdede değil sosyal medyada yeni bir efsane çıktı. Onun da adı podyumlarda fırtına gibi esen Yedi Bela Bella!

Diziden gelen Hollywood’a gider

Çağatay Ulusoy dizi çekimlerine ara verip yabancı dil ve oyunculuk eğitimi için Los Angeles’a gitmiş.

Dört aylığına üç oda bir salon havuzlu dubleks lüks bir villayı 580 bin TL’ye kiralamış.

Doların tavan yaptığı bir dönemde kirayı peşin ödemiş. Günde 100 dolara da kendisine havalı bir cip kiralamış.

27 yaşındaki ünlü oyuncu şimdi Hollywood starı olmak için büyük bir özveriyle çalışıyormuş.

Villada oturup ciple gezmekle star olunsa Hollywood Bulvar’daki kaldırımların üstünde yıldızların isimlerini yazacak yer kalmazdı.

Çağatay yakışıklı ve yetenekli bir oyuncu. Ama onun gibi orada yakışıklı ve yetenekli çok ABD’li oyuncu adayı var. Çoğu da Çağatay gibi geniş maddi imkanlara sahip değil. Karınlarını doyurmak için farklı işlerde çalışmak zorunda. Oyuculuk hayallerini kovalarken garsonluk, valelik yapıyorlar. Daha hırslılar ve başarıya daha açlar. Üstelik lisan avantajları var. Amerika’da yaşamaya alışıklar. Onun için Çağatay’ın işi çok zor.

Haberin Devamı

Ne demişler?

“Easy come easy go”

“Haydan gelen huya gider.

Yerli diziden gelen de Hollywood’a gider!

Birini silersin öteki gelir

Arzu Sabancı cemiyet hayatımızın önde gelen isimlerinden. Son derece rabıtalı, alımlı, bakımlı, hoş ve zarif bir kadın.

Üç tane aslan gibi oğlu ve düzgün bir aile yaşamı var. Eşiyle ve çocuklarıyla mutlu ve medeni bir görüntü sergiliyor.

Nazik, düşünceli ve davranışlarında ölçülü bir kadın olarak tanınıyor. Ama sosyal medya trolleri sonunda onu da öfkelendirmeyi başarmışlar.

Arzu Hanım büyük oğlu Hacı’nın Instagram sayfasına gelen olumsuz yorumları görünce fena halde sinirlenmiş. “Bu kadar terbiyesiz, kin ve nefret dolu, kötü söz söylemekten utanmayan bir toplum nasıl olmuşuz” demiş.

Hacı’ya da “Sen belli ki okumuyorsun ve bu mahlukatları silmiyorsun” diye bir not atmış. Anne yüreği işte. Oğluna kötülük yapılmasına dayanamıyor.

Haklı olarak isyan ediyor.

Haberin Devamı

Ama Hacı ne yapsın? Hangi birine cevap yetiştirsin? Hangi birini silsin? O mahlukatlardan o kadar çok var ki hepsiyle başa çıkmasına imkan yok.

Birini silersin öteki gelir.

Sosyal medya ortamı böyle. Ya bu deveyi güdeceksin. Ya bu diyardan gideceksin!

DİĞER YENİ YAZILAR