Ünlü ve üstsüz stil danışmanı

Eliz Sakuçoğlu, paylaştığı bir fotoğrafla üstsüz stil danışmanlığına terfi etmiş!

Eliz Sakuçoğlu ünlü bir stil danışmanı.Kimlere danışmanlık yapıyor bilmiyorum. Ama ünlü olduğunu biliyorum. Çünkü kendisi için ünlü diyorlar. Bu ününü popçu Murat Boz ile yaşadığı aşka borçlu. Belki de daha sonra birlikte olduğu ve “Ruh ikizim, ondan altı çocuk yapmak istiyorum” dediği ve ayrıldığı sevgilisi tasarımcı Beran Benan’a. O da ünlü. Çünkü onun için de ünlü diyorlar. Ancak Eliz, Beran gibi sessiz kalmıyor ünlü olma avantajını iyi kullanıyor. Örneğin, “Aldatmayı da affederim. Ayrıldığım erkeklerle iş bile yaparım” diye röportajlar veriyor. Sansasyon meraklısı sosyal medyada seksi pozlarını paylaşıyor. Son olarak yatakta yüzükoyun yatıp sırtında ve kolundaki dövmelerle üstü çıplak ilginç bir fotoğraf karesini paylaşmış.

Altına da “özgürlük dediğimde ahlaksızlık demek istemiyorum” diye kendine anlamlı okuyana saçma gelen bir şeyler yazmış. “Taştan bir Buda ol; o zaman sabırlıymış, dinginmiş, disiplinliymiş gibi rol yapabilirsin. Ancak burada benim öğrettiğim şey bu değildir” diye kendince bir takım öğütler vermiş. Ünlü stil danışmanı artık ünlü ve üstsüz stil danışmanlığına terfi etmiş!

Haberin Devamı

Arda demek haber demek

Barcelona’da forma şansı bulamayan Arda Turan’ın devre arasında Galatasaray’a kiralanması bekleniyor. Igor Tudor ve taraftarlar bu konuda ne düşünür bilemem. Arda kaptanlığını yaptığı sarı kırmızılı takımda da Selçuk İnan gibi yedek kalırsa sorun çıkar mı onu da bilemem.

Ama görünen köy kılavuz istemez.

Arda’nın gelişi en çok magazinin işine yarar. Çünkü Arda onlara her zaman manşetlik malzeme verir. O bir şey yapmasa bile bizim muhabirler bir yolunu bulup Arda’yı konuşturur ve gündem yaratmasını sağlar. Çünkü Arda, açık sözlü ve temiz kalplidir. Magazin dünyasının kurtları onu tuzağa düşürmekte ustadır. Artık sevgilisiyle 6’ncı kez barışması gibi bayatlamış haberlere de gerek kalmaz. Arda’nın son derece renkli özel hayatındaki yeni gelişmeler yeter.

DİĞER YENİ YAZILAR