Sapla saman karışmış

Demet Şener, boşanma davası açtığı 11 yıllık eşi ve 2 çocuğunun babası İbrahim Kutluay’ın ihanetini önüne çıkan her fırsatta dile getiriyor. Ünlü manken sosyal medya hesabından yine bu konuya değinmiş. “Bu ihaneti ben yapsaydım İbrahim beni Taksim’in ortasında sallandırırdı” demiş. Kendisine laf geçirmek için tetikte bekleyen bir takipçisi “Sen de Demet Akalın’a yaptın. Kimse seni sallandırmadı, demagoji yapma şimdi” diye tepki vermiş. Demet Akalın’ın da bu nedense çok hoşuna gitmiş. Ünlü popçu yorumun altına gülücük emojisi koymuş. Çok saçma! Demet Akalın eski sevgilisi İbrahim Kutluay’dan ayrıldığında evli değillerdi. İki tane çocukları da yoktu. Sapla samanı karıştırmışlar!

Böyle sevgili dostlar başına

Burcu Esmersoy bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle dünya turuna çıkıyormuş. 7 ay boyunca Avustralya, Yeni Zelanda, Maldivler, İngiltere, Fransa ve Amerika’yı gezeceklermiş. Mayıs sonrası da başta Bodrum olmak üzere sıcak yerlere gideceklermiş. Aşkına zaman ayırmak isteyen güzel sunucu bu yıl ekrana ara verecekmiş. Burcu seyahatlerinde ucuz yerlerde kalmaz. Sonuçta belli bir standarda ve lükse alışmıştır. Daha geçenlerde aylık parfüm masrafının 10 bin TL olduğunu söyledi. Gerisini siz düşünün. Sevgilisiyle ziyaret edecekleri ülkelerin hepsi birbirinden pahalı. Durum böyle olunca yurt dışında kaldıkları her gün, yol parası, konaklama, yeme, içme, gezme, eğlenme, alışveriş derken binlerce dolara patlar. Kariyerinin en verimli döneminde, Burcu aşkı için bir yıl boyunca gelecek işleri elinin tersiyle geri çeviriyorsa, uzun tatillerinin masrafını da sevgilisi üstlenecek demektir. Yılın ikinci yarısında planlarındaki sıcak yerlerin faturası da cabası. Ne diyelim? Bu devirde böyle sevgili dostlar başına!

Haberin Devamı

Öyle çok paran olacak ki

Paraya para demeyeceksin. Döviz kuru yükseldikçe gülüp geçeceksin. Alışverişe çıktığında mağazayı kapatacaksın. Yurt dışından bir bavul ordusuyla döneceksin.

Kendine sürekli paha biçilmez hediyeler alacaksın. Bacağına soba borusu sarılmış gibi dursa da havanın atmak için uçuk fiyatlı bir çizmeye 35 bin TL sayacaksın.

Haberin Devamı

Aile sayısında artış olmasa da oturduğun yer artık küçük geliyor diye aynı sitedeki en büyük villayı alacaksın. Paranın hesabını bilmediğin için evini taşırken rastgele koyduğun bir poşetin içinde 1 milyon TL’yi unutacaksın. İşçiler bulup telefonla sana bildirdiğinde ve karşılığında küçük bir jest beklediğinde onlarla muhatap olmayacaksın. Parayı sayıp, teslim alması için avukatını yollayıp tutanak tutturacaksın! Eskiden ‘Damdaki Kemancı’ müzikalindeki ‘Ah bir zengin olsam’ şarkısıyla zenginlik hayalleri kurardık. Onun modası geçti. Zenginlik deyince artık poşetin içinde 1 milyon TL parasını unutan ünlü şarkıcımız Demet Akalın var!

DİĞER YENİ YAZILAR