Çocuklar duysa da olur

Çocuklar Duymasın’ın yakaladığı başarının sırrı, izleyiciyle kurduğu empatide yatıyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümünde Meltem eşi Taş Fırın Haluk’tan ayrılma kararı aldığını ilk olarak Dominant Gönül ile paylaşmış. Artık anlaşamadıklarını ve ayrılık kararını aldığını açıklamış. Meltem’in kararını duyunca Haluk’un dünyası yıkılmış.

Dizi başarısını gerçek hayattan kopuk olmamasına borçlu. Karakterler sürekli ülke ve dünya gündemindeki olaylarla besleniyor. Yapımcı senarist Birol Güven marifetli anlatımıyla bunu ekrana yansıtıyor. İzleyici diziyi izlediğinde kendi yaşamından benzerlikler buluyor. Meltem ve Haluk aralarındaki sorunu çözer mi? Yoksa yollarını ayırır mı? Onu bilemeyiz.

Sonuç ne olursa olsun içine girdikleri sürecin zamanlamasında bir sıkıntı yok. Artık çocuklar duysa da olur!

Burcu depresyonda ama mutlu

Burcu Esmersoy, nevi şahsına münhasır cümleler kuran ünlülerimizden.

Farklı olmak için mi yapıyor, yoksa gerçekten mi öyle düşünüyor anlamak mümkün değil.

Güzel sunucu verdiği röportajda “Bazen insanın depresyona da ihtiyacı var. Uzmanlar bunun sağlıklı bir şey olduğunu söylüyor. Bir süredir dipte kalma halini hızlandırdım. Ağlıyorum. Bağırıp tartışıyorum. Yoksa vakit kaybı” demiş. Yeni ilişkisi sayesinde hayatında hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu söylemiş. Burcu depresyon hevesini bir kenara bıraksın. Göksel’in şarkısındaki sözleri aklından çıkartmasın.

Haberin Devamı

Depresyondayım

Unutuldum

Aldatıldım

Sevgilimden ayrıldım.

Çok yalnızım.

Neme lazım!

DİĞER YENİ YAZILAR