Boksun Yıldızları diye başladılar

Boksun Yıldızları diye başladılar

Reyting dâhisi Acun Ilıcalı yaratıcıkta sınır tanımıyor. Ses yarışması, yetenek yarışması, dans yarışması, Survivor derken şimdi de tanınmış isimleri ringde kapıştırıyor. ‘Boksun Yıldızları’nı 101 Dalmaçyalı filmindeki Cruella De Vil’i andıran Dilara Gönder sunuyor ve yumruğu değil sesi sert olan kazansa, herkesi nakavt eder havasını veriyor. Kıran kırana geçen ilk bölümde erkeklerde Baki Mercimek, Çılgın Sedat, Doğuş, Şenol İpek kadınlarda da Fulya Keskin, Sahra Işık ve Berna Canbeldek rakiplerini yendi. Dansöz Asena ise yüzüne yeni yaptırdığı dolguların darbelerle bozulacağını fark etti ve ayakta kalıp suratının dağılmasını önlemeye çalışmaktan yenildi. 1,5 aylık hazırlıktan sonra hayatlarında ilk kez boks yapan ünlülerin karşılaşmalarını dünya ağır sıklet şampiyonluk maçıymış gibi anlatıyorlar. Onlar da iyice havaya girmiş, son derece hırslı ve iddialı görünüyorlar. Bir sakatlık olmaması için gereken önlemleri mutlaka almışlardır. Ama yine da kasksız dövüştükleri ve birbirlerine bilinçsizce, bodoslama girdikleri için ne olacağını kestirmek zor. Boksun Yıldızları diye başladılar. İnşallah kazasız belasız bitirirler!

Haberin Devamı

Rüküşlükte rakip ve sınır tanımıyorlar

Boksun Yıldızları diye başladılar

Ünlüler arasında giyim zevki ve tarzı sırıtanların başında popçu Demet Akalın gelir. Gardrobuna tonla para harcar ama aldıklarını bir türlü üstüne yakıştıramaz. Kostümleri üstünden akar. Dünyanın en pahalı çizmeleri bacaklarına soba borusu sarılmış gibi durur. Ne yaparsa yapsın, bu konuda başarılı olamaz. Tıpkı Meltem Cumbul gibi. Ünlü oyuncu Uluslararası Antalya Film Festivali Ödül Töreni’nine sırtı dekolte, altı fırfırlı, yarı transparan kırmızı elbisesi, aynı renk kalın topuklu çizmeleriyle damgasını vurmuş. Elinde de zarf tipi kırmızı çantasını tutuyormuş. Davetliler gece boyu onu konuşmuş. Haksız da değiller. Meltem ve Demet. Rüküşlükte rakip ve sınır tanımıyorlar!

İnandırıcı İlk Öpücük

Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım ‘İlk Öpücük’ diye bir filmde oynuyormuş. Adından da anlaşılacağı gibi filmde doğal olarak öpüşme sahneleri varmış. Ancak Faslı eşi İmane Elbani ile çifte düğün yapan Murat rol arkadaşı Özge Gürel ile öpüşmeye çekinmiş. Öpüşme sahnelerini İmane’nin gözetiminde gerçekleştirmiş. Çekimin tekrarlanması gerektiğinde de çok tedirginmiş. Murat Yıldırım televizyonda ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasını sunuyor. Kendi genel kültürü zayıf olduğu için bilgi yarışması sunuculuğunda inandırıcı olamıyor. Öpüşme sahnelerinden rahatsızlık duyduğu romantik bir filmde canlandırdığı karakterin de inandırıcı olması zor. Keşke o sahnelerde dublör kullansalardı. Ya Murat’a benzeyen birini bulacaklardı. Ya Özge’nin yerine İmane’yi koyacaklardı. ‘İlk Öpücük’ biraz olsun inandırıcı olacaktı!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR