Kılıbıklıktan kim ölmüş?

Burak Özçivit’in sosyal medyadaki takipçileriyle başı dertte. Hepsiyle değil. Sadece birbirinden seksi yabancı modellerle. Burak’ın fotoğrafına yakışıklı yorumu yapan ve Fahriye’yi kıskançlık krizine sokan İranlı model Mahlagha Jaberi’den sonra Rus model Victoria Bonya da yakışıklı oyuncunun bir pozunu beğenmiş. ‘Güzel’ deme gafletinde bulunmuş. Sen misin bunu diyen. Burak ve eşi Fahriye’nin fanatik hayranları ateş püskürmüş. ‘Artık o evli peşini bırak’ diye saçma sapan bir tepki vermiş. Rus model şaşırmış. “Bir aktör için yorum yaptığımda insanlar neden bu kadar umursuyor. Çok acayip” demiş. Baskı altında kalan Burak da bu yorumdan sonra Victoria’yı engellemiş. Çok da iyi etmiş.

Yalanı bilemem ama bugüne kadar kılıbıklıktan kim ölmüş?

Türk erkeklerinden kaçış yok

Meryem Uzerli annesinin ‘’Türk erkeklerinden uzak dur’’ nasihatini nihayet dinlemiş. Bundan önce kızının babası ve ondan sonraki Türk sevgilisiyle hayal kırıklığı yaşayan 34 yaşındaki oyuncunun yeni aşkı Mısırlı bir TV yıldızıymış.

Haberin Devamı

Meryem 31 yaşındaki sunucu Bassel Alzaro ile 2 aydır birlikteymiş. Berlin ve İstanbul’da sık sık bir araya geliyorlarmış. Bassel tip olarak Adriana Lima’nın Türk sevgilisi yazar Metin Hara’yı andırıyor.

Onun biraz daha sert hatlısı ve koyu renklisi. Hatta Bassel, Metin Hara’dan daha çok Türk erkeklerine benziyor.

Meryem hala uyanamamış. Güzel, ünlü ve cazibeli bir kadınsan. İster kendine Mısırlı sevgili bul, ister Dubaili şeyhle akşam yemeğine çık. Nereye gidersen git, ne yaparsan yap.

Bu dünyada Türk erkeklerinden kaçış yok!

BİR BU EKSİKTİ

Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal ve Arda Turan’ın nişanlı oldukları dönemde çıkan haber ve fotoğrafların internetten silinmesi için avukatına talimat vermiş. Koskoca Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Kenan bundan niye rahatsız olmuş? Kendisi başta olmak üzere bilen biliyor zaten. Yaşanmış ve çoktan bitmiş bir ilişkinin ne kadar haber değeri olabilir?

Arda Turan’ın makus talihine bakın. Önce büyük umutlarla transfer olduğu Barcelona onu takım kadrosundan sildi.

Haberin Devamı

Şimdi de iki kez evliliğin eşiğinden döndüğü uzatmalı eski medyatik aşkıyla olan anıları mahkeme kararıyla silinecek.

Bir bu eksikti!

Sonunda olacağı buydu

‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filmi Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında gösterildiğinde hiç ilgi görmemiş.

Filmin ücretsiz gösterildiğini defalarca duyurmalarına rağmen salon boş kalmış. Yapımcı-senarist ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz filmin ortasında salondan ayrılmış. Sonunda olacağı buydu. Pusu, Gladio, Kıbrıs, Vatan... Bu kadar uzatırsan vadideki kurtları, salonda keserler sonra sana faturayı!

BRAVO NİLGÜN BELGÜN

Sevgili arkadaşım dünya tatlısı Nilgün Belgün sanat hayatının 41. yılını kutladı.

41 kere maşallah.

Nice yıllara canım!

DİĞER YENİ YAZILAR