Kadınlar asla unutmaz

Harvey Weinstein’a karşı ünlü, ünsüz kadın oyuncuların açtığı savaş tüm hızıyla devam ediyor. İtalyan oyuncu Asia Argento 21 yıl önce Harvey’in Cannes’da bir otel odasında kendisine tecavüz ettiğini itiraf ediyor. İngiliz oyuncu Lysette Anthony 80’li yılların sonlarında Londra’da kendi evinde Harvey tarafından tecavüze uğradığını açıklıyor. İtalyan oyuncu Lucia Evans da 13 yıl önce Harvey’in ofisinde kendisine tecavüz ettiğini söylüyor. Mira Sorvino, Rosanne Arquette, Ashley Judd, Lean Headley, Tomi Ann Roberts, Zoe Brock, Katherine Kendall ve diğerleri. Hepsi yıllar sonra bir araya geldi. 65 yaşındaki ünlü Hollywood film yapımcısı Harvey’in itibarını, kariyerini bitirdi. Tıpkı Bill Cosby gibi. 5 çocuk sahibi ünlü komedyen 1960’lı yıllardan beri camiasındaki kadınlara karşı sergilediği uygunsuz davranışlarının hesabını 80 yaşına geldiğinde ödedi. Cosby toplum içine çıkamaz hale geldi. Beyler! Kadınlara saygıda kusur etmeyin. Sonra gün gelir hesabını sorarlar. Kadınlar asla unutmaz!

Kadınlar asla unutmaz

Gülriz Sururi’den medeniyet dersi

Haberin Devamı

Gülriz Sururi yılda bir kez bikinili fotoğrafını sosyal medyada paylaşıyor. 88 yaşındaki duayen tiyatrocu 2004 yılından beri bu geleneği sürdürüyor. Gülriz Hanım bu yılın bikinili pozunu Bodrum’da vermiş. Instagram’da paylaştığı karesine ‘Gülriz Sururi 2017 Eylül sonu’ demiş. Gülriz Hanım medeni cesaretiyle, bikini ve mayoyla görüntü vermemek için köşe bucak objektiflerden kaçan, havlulara sarılan ünlü hemcinslerine ders veriyor. “Selülitiniz çıkmış, göbeğiniz sarkmış, kalçanız genişlemiş önemli değil. Yeter ki bedeninizle barışık olun, kendinize güvenin” diyor!

Çok çabuk öğrenirler

‘Best Model of Turkey’ yarışmasının bu yılki birincileri 18 yaşındaki Aslıhan ile 17 yaşındaki Efe olmuş. 11 Aralık’ta Paris’te Best Model Of The World’de ülkemizi temsil edeceklermiş. Aslıhan Londra’da üniversiteye, Efe İstanbul’da liseye gidiyormuş.

Kadınlar asla unutmaz

İkisi de aşkın henüz ne olduğunu bilmediklerini söylemiş. Best Model yarışmasına bugüne kadar katılan tüm gençler gibi ünlü olmak, dizi oyunculuğu ve mankenlik yapmak istiyorlarmış. Aşkın ne olduğunu bilmedikleri için hiç hayıflanmasınlar. Öylesine renkli ve dinamik bir sektörün içine giriyorlar ki... Çok çabuk öğrenirler!

Haberin Devamı

Kambersiz düğün Chloe’siz Serdar olmaz

47 yaşındaki Serdar Ortaç kendisinden 22 yaş genç İrlandalı manken Chloe Loughnan ile 2014 yılında dünyaevine girdiğinden beri Chloe’siz bir haberi çıkmadı.

Varsa yoksa Chloe. Son olarak Serdar’ın Chloe’yi sosyal medyada takip etmeyi unuttuğu, çiftin evliliğinde kriz çıktığı ve Chloe’nin kafasını dinlemek için ülkesine döndüğü yazıldı. Ünlü popçu tek başına kaldı ama yine de Chloe’siz haber olmayı başaramadı. Ne demişler? Kambersiz düğün, Chloe’siz Serdar haberi olmaz!

DİĞER YENİ YAZILAR