Bulunmaz eş Hülhande

Hülya Avşar, kendi adını taşıyan sohbet programında “Erkeklerin arada bir karısını çaktırmadan aldatması gerekir” demiş. Demek Avşar Kızı’nın eski eşi Kaya Çilingiroğlu Ferrari arabayı Feraye adıyla karıştırıp ulu orta bir pot kırmasaydı hala birliktelerdi.

Hande Bermek ise yılın skandalına imza atan sunucu eşi Murat Başoğlu’nun hala yanında olduğunu ve ona güvendiğini söylüyor. Kocasının ihanet ettiğine inanmamakta ısrar ediyor ve ‘’Ben bu deneyimi sevgi ile kucaklıyorum’’ gibi duyanı hayrete düşüren ulvi laflar ediyor. Bir erkeğin dilediği zaman eşine hissettirmeden çapkınlık yapmasına onay veren bir kadın bir tarafta. Fotoğraflarla belgelenmesine rağmen erkeğinin kendisini aldattığına inanmayan bir kadın öte tarafta. Demeyin hiç ‘’Hadi canım sende’’ Karşınızda bulunmaz eş Hülhande!

Sen sus gözlerin konuşsun

Nurgül Yeşilçay, İranlı yönetmen Bayram Fazlı’nın ‘Yedullah’ın Güzel Cini’ adlı filminde geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan bir kadını canlandıracakmış. Nurgül mimiklerini kullanacağını ve rolüne hazırlanırken ilginç sesler çıkararak denemeler yaptığını belirtmiş.

Haberin Devamı

Sağır ve dilsiz olmayan birinin konuşmadan nasıI davranacağını tespit etmeye çalışmış. Bu kadar kafa yorup uğraşmasına gerek yok. Dünya güzeli gözleri ve anlamlı bakışları yeter. Yönetmen ‘’Sen sus gözlerin konuşsun’’ desin olay biter!

SARIŞIN BOMBA AJDA

Ajda Pekkan her geçen yıl Benjamin Button filmindeki Brad Pitt’in dişisi gibi gençleşiyor. Gençleştikçe de Charlize Theron’a benzemeye başlıyor. 42 yaşındaki Güney Afrikalı oyuncunun son filmi Atomic Blonde veya bizdeki çevirisiyle Sarışın Bomba’yı izlerseniz ne demek istediğimi görürsünüz. Oscar ödüllü yıldız açık sarı renkli saçlarıyla aynı bizim Süperstar. Charlize bundan 20 yıl sonra kime benzer bilemeyiz. Ama sarışın bomba Ajda’nın hep genç kalacağı kesin!

İNADIM İNAT

Demet Akalın’la inatlaşmaya gelmez. Pop’un Kraliçesi ile bu konuda kimse başa çıkamaz. Demet vize krizi öncesi çıktığı Amerika gezisinde fiyatı 35 bin TL olan YSL marka çizmelerle poz vermişti.

Haberin Devamı

Bazı şüpheciler ‘’Çizmeleri almadı mağazada deneyip fotoğraf çektirdi’’ diye onu tahrik etme gafletinde bulundu. Demet de ‘Aha buyurun işte’ havalarında dizlerinin üzerine uzanan körüklü uzun çizmeleriyle poz verdi. İki bacağına soba borusu geçirmiş bir görüntü içindeydi.

Ama yine de ‘inadım inat’ dedi!

Medeni hukukta direk dansı

Caner Erkin ile Asena Atalay arasındaki velayet davasında iki tarafın avukatları, tanıkları mahkemede birbirlerine girdi. Hakim dünyada bir ilke imza atarak Allah çocuğu iki taraftan da korusun deyip salonu terk etti. Tanıklarından biri Caner’in de Asena ile direk dansını denediğini söyledi.

Böylece Türk Medeni Hukuk tarihine ‘Direk Dansı’ kavramı girmiş oldu!

DİĞER YENİ YAZILAR