Hollywood’un iki ahbap çavuşu ayvayı yedi

Hollywood’un en güçlü isimlerinden 65 yaşındaki yapımcı Harvey Weinstein’ın uzun yıllardır filmlerinde rol verdiği kadın oyuncuları taciz ettiği ortaya çıktı. Skandal kısa süre içine ünlü yıldızları da içine alarak çığ gibi büyüdü.

Gwenth Paltrow’un eski sevgilisi Brad Pitt ile birlikte olduğu dönemde Harvey tarafından bir otel odasında taciz edildiği ve Brad’in Harvey’i ‘Missouri usülü’ dayakla tehdit ettiği öğrenildi. Akabinde Angelina Jolie bir film çekimi sırasında Harvey’in kendisine sarkıntılık yaptığını, onunla bir daha çalışmadığını ve başkalarını da uyardığını itiraf etti.

İtalyan yönetmen Dario Argento’nun oyuncu kızı Asia 21 yaşındayken Fransa’da bir otel odasında Harvey tarafından tecavüze uğradığını iddia etti. Harvey’in tacizine uğrayan kadınların kariyerlerini düşünerek şikayetçi olmaktan korktukları söylendi.

5 çocuk babası Harvey’in 10 yıllık ikinci eşi boşanma davası açtığını bildirdi. Harvey kendi kurduğu ve başkanı olduğu Miramax şirketinden istifa etti.

Son olarak da Ben Affleck ve Matt Damon ikilisinin isimleri bu skandala karıştı. 20 yıldır çok iyi tanıdıkları ve birlikte çalıştıkları Harvey’in marifetlerini bildikleri halde bugüne kadar sessiz kaldıkları ve önlem almadıkları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ben ve Matt gibi dünya çapında milyonlarca hayranı olan iki aktöre tepki büyük. Özellikle kadın haklarının savunucuları ikisini de affetmeyecek. Her yaptıkları projeyi ve oynadıkları filmi protesto edecek.

Harvey Weinsten sadece kendini değil onları da yaktı. Hollywood’un iki ahbap çavuşu ayvayı yedi!

ABD vizesi ünlülerimizi nasıl etkiler top ten

1Doğum için gidemezler. Çocukları artık ABD vatandaşı olamaz.

2Nikah için gidemezler. Malibu’da rüya gibi düğünler yapamazlar.

3Oyunculuk eğitimi için Los Angeles’a gidip kurslara katılamazlar.

4Broadway şovlarını çıplak gözle izleyemezler. DVD’leriyle yetinirler.

5Türklerin yoğun olduğu kentlerde kapalı gişe konserler veremezler.

6Las Vegas’a kumar oynamaya ve selfie çekip hava atmaya gidemezler.

7Deli gibi alışveriş yapıp ABD’den bir bavul ordusuyla dönemezler.

Haberin Devamı

8Klip çekimi için Miami’ye, film çekimi için New York’a gidemezler.

9THY’de biriken millerini Amerika’ya Business Class uçarak kullanmazlar.

10Serdar Ortaç gibi Florida’da satılık ev reklamlarında oynayamazlar.

Ne büyük şok!

DİĞER YENİ YAZILAR