Uçuş milleriyle aşk öyküsü

Popçu Öykü Gürman aşklarını doya doya yaşamayı seven kadınlardan. Yüreği onu nereye götürüyorsa hiç tereddüt etmeden peşine takılıyor. Mantığı bir yana bırakıp kalbinin sesini dinliyor ve ani kararlar veriyor. 35 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz yıl ‘Yalan Dünya’ adlı parçada düet yaptığı 53 yaşındaki ünlü türkücü ve oyuncu eşi Yavuz Bingöl’den boşandı. ‘’Doğru insanla yapıldığı zaman güzel’’ dediği evliliği sekiz ay sürdü.

Öykü daha sonraki aşkını Almanya’dan ekibiyle birlikte konser dönüşü buldu. Frankfurt Havalimanı’nda tanıştığı bir Türk görevli ile 3 ay kadar birlikte oldu. Şimdi o ilişkiyi de sonlandırmış. Öykü ‘Rüya Bitti’ isimli albümünde birbirinden güzel şarkılarıyla beğeni topladı. Gerçek aşkı bulma rüyası ise asla bitmeyecek. Uçuş milleri toplayarak arayışı devam edecek!

İvana olmazsa orijinali var

On parmağında on marifet olan İvana Sert sinema filminde oynayacakmış. Peker Açıkalın ile başrolleri paylaşacağı projenin ismi ‘’Karımı Gördünüz Mü?’’ adını taşıyormuş. Bir ara sosyetik ikoncanlarımızdan olan 38 yaşındaki Sırp güzel filmde Süreyya adında zengin ve şımarık bir kadını canlandıracakmış.

Haberin Devamı

İvana kendinden eminmiş. ‘’Rolüm kolay. Fazla gözlem yapmama gerek yok. Çevremde böyle kadınlar var’’ demiş. Yine de bu kendisinin ilk oyunculuk deneyimi olacak. Kameralara alışık olsa da rol kesme ayrı bir beceri ister. Baktılar ki olmuyor bence hiç israr etmesinler. Hemen Amerika’dan Süreyya Yalçın’ı getirsinler. Yapımcıların ‘Süreyya’ rolü için fazla riski yok. İvana olmazsa Miami’de orijinali var!

Alişan in İran

Eda Erol ile evliliği direkten dönen Alişan, İran’ın başkenti Tahran’da bir arkadaşının restoran açılışına katılmış. Binlerce kişinin akın ettiği etkinlikte büyük izdiham yaşanmış. Sevenleri arasında kalan Alişan bir ara ezilme tehlikesi atlatmış.

Kendisiyle selfie çekebilmek için genç kızlar etrafını sarmış. Serkan Burak Tektaş ya da bilinen adıyla Alişan 5 saat imza dağıtmış. 11 tane de evlenme teklifi almış. Keşke eli boş dönmeseydi. Bir tanesini değerlendirseydi. Böylece dünya evine girme konusunda Cumhurbaşkanımıza verdiği sözünü de yerine getirmiş olurdu. Her zaman böyle fırsat ele geçmez. Gerçek ismi Serkan Burak Tektaş’tan ‘Alişan’ adını çıkarmayı başaran biri için bu çok kolay bir iş olmalıydı. ‘Alişan in İran’ macerası mutlu son bulmalıydı!

Haberin Devamı

Pes diyorum

Sosyal medya hesabı hack’lenen ünlüler kervanına Tarık Mengüç de katılmış. 2004’de ‘Şakşuka’ şarkısıyla popüler olan ve yıllar sonra Survivor yarışmasıyla kendini hatırlatan şarkıcıdan hesaplarını geri vermek için 3 bin TL istemişler. Gamze Özçelik, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Mert Fırat, Seren Serengil, Demet Evgar hepsini anlarım. Ama Tarık Mengüç’ü hack’lemek kimin aklına gelir? Pes diyorum!

DİĞER YENİ YAZILAR