Gizli süperstar Bollywood Khan

Yeni filminin tanıtımını yapmak için İstanbul’a gelen Hintli oyuncu, Aamir Khan havaalanında yıldız futbolcu gibi karşılandı.

Hintli oyuncu, yapımcı ve yönetmen Aamir Khan yeni filminin tanıtımını yapmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın davetlisi olarak İstanbul’a gelmiş. Hava limanında büyük takımlarımıza büyük takımlara büyük umutlarla transfer olmuş yıldız futbolcular gibi coşkuyla karşılanmış. Küçük çapta bir izdiham yaşanmış. Hayranları ellerinde çiçeklerle etrafını sarmış. 1.65 boyundaki Bollywood yıldızı aralarında kaybolmuş. Yanına yaklaşamayanlar imza alamadıkları için ağlamış. Khan İstanbul ve Ankara’da sevenleriyle buluşacak, sorularını yanıtlayacakmış. Televizyon programlarına konuk olarak katılacakmış.

Bir baba ile iki kızının ilişkisini anlatan ‘Dangal’ isimli filmi alt yazılı Türkçe olarak şu anda sinemalarda gösterimdeymiş. Zaira Wasim, Raj Arjun ve Manuj Sharma’nın yer aldığı aksiyon ve macera türü yeni filmi ‘Secret Superstar’da ise Khan, Shakti Kumar karakterini oynuyormuş.

Haberin Devamı

Önümüzdeki günlerde Hindistan ile aynı anda ülkemizde gösterime girecekmiş. Hayretten küçük dilimi yutmak üzereyim. Canım Türkiyem’de bu kadar Hint sineması meraklısı var da farkında mı değiliz?

İyi ki 52 yaşındaki aktör ziyaretimize geldi de öğrendik. Tanıtımını yapmaya geldiği filminin adı gibi. Tam bir ‘Gizli Süperstar’

Bizim Bollywood Khan!

Ezeli rekabetin arasına sızan tilki

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin ‘Sen Olsan Bari’ isimli popüler parçası dillerden düşmüyor.

Özellikle Galatasaray futbol takımı bu şarkıyı çok seviyor. Maçlarda golcüleri Gomis’i motive etmek için kullanıyor. Durum böyleyken aynı şarkının bir başka takımın bir başka daldaki spor karşılaşmasında çalınmasını düşünmek hatta hayal etmek bile hata olur. Özellikle o takım Galatasaray’ın ezeli rakibi ve ebedi dostu Fenerbahçe ise. Sarı lacivertlilerin 33. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandığı basketbol maçının ilk yarısında salonda ‘Sen Olsan Bari’ şarkısı çalmaya başlamış. Kısa bir şaşkınlığın ardından sessizliğini bozan Fenerbahçe taraftarların tepkisi şarkıyı yuhalamak olmuş. Hemen yayını kesmişler ama ismini gündeme getirmekte son derece başarılı olan 17 yaşındaki şarkıcı gıyabında yuhalanmış dünyadaki ilk popçu olmuş. Kim ne derse desin. Aleyna işini biliyor. Ya planlayarak yapıyor ya da şansı yaver gidiyor. Adını duyurma konusunda fırsat kaçırmıyor. Kasten veya tesadüfen bir şekilde bu parça da maç sırasında o salonda çalmış. Tilki’nin ‘Sen Olsan Bari’ şarkısı merakla beklenen derbi maçından 2 hafta önce ezeli rekabetin arasına sızmış.

Haberin Devamı

Yok böyle kadın!

Sunucu Murat Başoğlu bu yaz aylarında yaşanan büyük bir skandal sonrası 11 Eylül tarihinde eşinden boşandı. Karı koca iddiaya göre güle oynaya gittikleri mahkemeden neşe içinde birlikte ayrıldı.

İkilinin aslında ayrılmadıkları, boşanmalarının açılan davalara karşı göstermelik olduğu söyleniyor. Nitekim geçtiğimiz Pazar günü çift Bodrum Gündoğan’da el ele görüntülenmiş. Murat Başoğlu kendisini aldatmakla hayatının hatasını yaptığına, pişmanlığına eşini ikna etmiş olabilir.

Haberin Devamı

Eşi Murat’ı 14 yaşında çocukları olduğu için affetmiş olabilir. Kocasını çok sevdiği için birlikteliğini devam ettiriyor olabilir. Dünyada eşi benzeri pek görülmese de bunların hepsi olabilir. Murat’ın eşi nevi şahsına mahsus bir kadın olduğu zaten belliydi.

İhaneti öğrendiğinde “Yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklıyorum” demişti. Ne diyelim?

Yok böyle kadın!

DİĞER YENİ YAZILAR