Etçi Nusret ucuz kurtulmuş

Game of Thrones dizisinin unutulmaz karakterlerinden ‘The Mountain’ (Dağ) lakaplı Sör Gregor Clegane’yi canlandıran dev İzlandalı oyuncu Hafthor Julius Björnsson İstanbul’a gelmiş. Ayağının tozuyla Etiler’deki Nusr’et’e gitmiş. 2 metre 6 santimlik heyula cüssesiyle 10 metreye yakın 650 kilo ağırlığındaki ağaç gövdesini 5 adım taşıyarak 2015 yılında Norveç’teki ‘Dünyanın En Güçlü Adamı’ yarışmasında rekor kıran 28 yaşındaki Björnsson tam 5.5 kilo et yemiş.

SaltBae adlı tuzlama hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe ile bir hatıra fotoğrafı çektirmiş. İzlandalı ile etçi arasında yarım metre boy farkı var. Ayrıca İzlandalı internet fenomeni etçiden 150 kilo daha ağır.

Nusret ne kadar vücut çalışmış olsa da dev adamın yanında küçücük kalmış. Sonuçta Björnsson iyi ki oradan memnun, karnını doyurmuş olarak ayrılmış. Yoksa ‘Taht Oyunları’nın Dağ’ı, Etiler’in Cep Herkül’ünü hap diye yutardı. Kimse de gıkını çıkaramazdı. Etçi Nusret ucuz kurtulmuş!

O Ses Türkiye’nin gerçek şampiyonu belli oldu

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı reyting alma konusunda uzmanlığını yine kanıtladı. Sıradanlaşan hatta baymaya başlayan ‘O Ses Türkiye’ jürisine Yıldız Tilbe gibi renkli ve yetenekli bir ünlüyü getirdi. Böylece en az bir sezon daha yarışmanın zirvede kalmasını garantiledi. Daha program yayına girmeden Yıldız’ın varlığı ses getirmeye başladı. Yapılan ilk çekimlere 51 yaşındaki sanatçının nevi şahsına münhasır ‘lodosa tutulmuş süpürge’yi andıran çılgın dansının damga vurduğu ortaya çıktı. Görünen köy kılavuz istemez. Yıldız daha önce kendi adını taşıyan programlarda aynısını defalarca yapmıştı. Dikkatleri üzerine çekmeyi ve izleyenleri hayretler içinde bırakmayı başarmıştı. Artık ‘O Ses Türkiye’de her an her şey olabilir. Örneğin Yıldız Hanım birden düşüp bayılabilir. Sonra hiçbir şey olmamış gibi ayağa fırlayıp oynayabilir. Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz hepsi kenara çekilsin. ‘O Ses Türkiye’nin gerçek şampiyonu ‘Yıldız Tilbe Şov’ oldu!

YENİ HAVUZ PROBLEMİMİZ

37 yaşındaki şarkıcı Sıla’nın 7 aydır birlikte olduğu 34 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural’dan hamile kaldığı söylendi ve bir açıklama ile haberi yalanladılar.

Haberin Devamı

Ünlüler arasında yaşanan aşk trafiği. Kim kiminle nasıl bir ilişki yaşıyor? Ne zaman yüzük takıp nişanlanıyor? Ne zaman, nerede ve nasıl evleniyor? Çocukları ne zaman dünyaya geliyor? Cinsiyeti ne olacak, adını ne koyacaklar? Yeni havuz problemimiz!

LAHMACUN OLMAZ

Ajda Pekkan’ın Bebek’teki evinde çalışanlarının canı lahmacun çekmiş. Ajda evde yokken ısmarlayıp afiyetle yemişler. Süperstar eve döndükten sonra pişmiş soğan kokusundan rahatsız olmuş. İddiaya göre evi terk edip geceyi otelde geçirmiş. Bunlar ne biçim hizmetkar? Bilmiyorlar mı? Süperstarımız lahmacun yemez. Yese nasıl hep formda kalacak? Suşi söyleyeceklerdi!

DİĞER YENİ YAZILAR