Yüzmenin ustaları ve ünlülerle Bodrum’dayız

Muğla Valiliğinin himayesinde Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen 6. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası 6-8 Ekim tarihleri arasında Bodrum’da ilk kez yapılacak. Denize, doğaya ve yüzme sporuna gönül vermiş her yaştan insanın katıldığı etkinlik Hapimag Sea Garden Resort’un ev sahipliğinde, Yalıçiftlik’in turkuaz renkli berrak sularında 3 gün boyunca devam edecek. 6 Ekim Cuma akşamı PROFiLO Full Moon Meet/ Dolunay’da Açık Su Yüzme yarışı canım Türkiyem’de bir ilk olacak. 8 Ekim Pazar sabahı ise geleneksel Uluslararası Aquamasters Nissan Açık Su Yüzme maratonunda 3 farklı parkurda yarışılacak. Ayrıca yine 8 Ekim Pazar günü çok özel bir etkinlik düzenlenecek. Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı(KORUNCUK) yararına yapılacak olan CEO&CELEBRITY SWIM CHALLENGE yarışına ben de katılacağım. Çocuklarımız için protokol, genel müdürler, üst düzey yöneticiler ve ünlülerle birlikte 50 metre serbest kulaç atacağız. Ayrıntılar www.aquamasters.org sitesinde. Hepinizi bekliyoruz.

Haberin Devamı

Yüzmenin ustaları ve ünlülerle Bodrum’dayız

Hef ağzı kulaklarında gitti

Playboy imparatorluğunun kurucusu Hugh Hefner 91 yaşında hayata veda etti. ‘Hef’ inanılmaz vizyonu olan cesur bir adamdı. Playboy dünyada devrim yaratan bir dergiydi. İnsanların cinselliğe bakış açısını değiştirdi. Chicago doğumlu Hef, hayatının en görkemli yıllarını Los Angeles’daki Playboy Mansion adlı doğa harikası malikanesinde geçirdi. Bahçesinde egzotik kuşlar, hayvanlar gezerdi. Mağarası, jakuzisi ve barı olan muhteşem havuzunda verdiği çılgın partiler dillere destandı.

Hollywood’un ve spor dünyasının en ünlü yıldızlarını köşkünde ağırladı. Tek eşliliğe inanmadığı bilinen Hef ‘Playboy Bunny’ olarak nam salan çoğu sarışın ama hepsi birbirinden güzel tavşan kızları yanından asla eksik etmedi. Binden fazla kadınla birlikte olduğu iddia edildi. Rahatına ve keyfine son derece düşkündü. İpek pijamaları, ağzından düşürmediği piposuyla tam bir efsaneydi. Hef, gözünün içine bakan hurileriyle yeryüzünde sanki bir cennetteydi. Evrenin dört bir yanındaki erkekler ona imrenir ve onun yerinde olmayı hayal ederdi. Bu fani dünyaya Hef diye biri geldi. Öyle bir hayat yaşadı ki ağzı kulaklarında gitti!

Haberin Devamı

Şansa bak

Kurtlar Vadisi’nden Necati Şaşmaz “Türkiye’deki en iyi aksiyon oyuncusu benim” demiş. İngilizler’de James Bond, Daniel Craig ve ‘Taşıyıcı’, ‘Suikastçı’ ‘Mekanik’ ‘Tetikçi’ gibi filmlerin yıldızı Jason Statham. Amerikalılarda ‘Görevimiz Tehlike’nin ‘Ethan Hunt’ı Tom Cruise, ‘Jason Bourne’u Matt Damon, ‘Hızlı ve Öfkeli’den Vin Diesel ve Dwayne Johnson. Belçikalılarda Jean Claude Van Damme. Uzak Doğuda Hong Kong’lu Jackie Chan, Çinli Jet Li. Bizde de Polat Alemdar. Şansa bak!

DİĞER YENİ YAZILAR