Rebound dönemindeki tehlikeli ikili

Arda Turan ile Özge Ulusoy’un adından başka gizli kalan hiçbir şeyin olmadığı Emirgan’daki ünlü mekanda yakınlaşıp yeni bir aşka yelken açtıkları gündeme geldi. Ünlü manken önce olaya gizem katmak için konu hakkında konuşmayacağını söyledi. Ancak eski bir sevgilisinin ünlü futbolcunun iyi arkadaşı olduğu haberi üzerine Arda ile aralarında bir ilişki olmadığını, sadece yeni tanıştıklarını dile getirdi.

Özge’nin önceki gün katıldığı bir tanıtımda Kibariye ile Murat Boz’un ‘Sil Baştan’ adlı parçalarına ayakta eşlik edip Instastory’de paylaşması manidar bulundu. Bir süre önce ayrıldığı uzatmalı eski sevgilisi Hakan Sabancı’ya gönderme yaptığı iddia edildi. Uzun süren bir ilişkinin sona ermesinin hemen ardından sil baştan yapmak kolay değildir. İnsanın ayrıldığı kişiyi unutabilmesi ve hayatından silebilmesi için aradan zaman geçmesi, kendini toparlaması şarttır. Bu sürece de ‘geri tepme’ anlamına gelen ‘rebound’ denir.

Rebound dönemindekilerden uzak durmak gerekir. Hepsinin kalbi kırık olur. Özgüvenleri sarsılmış, başkalarına güvenleri hiç kalmamış, kafaları karışmıştır. Biten ilişkilerinin yaralarını sarmaya çalışırken ‘çivi çiviyi söker’ diyerek hiç hazır olmadıkları halde yeni bir ilişkiye girerlerse karşı tarafı fena halde harcarlar.

Haberin Devamı

Arda Turan ile Özge Ulusoy’un rebound dönemi geçirdikleri her hallerinden belli oluyor. Aralarında bir ilişki yaşamaları patlamaya hazır bekleyen içlerindeki yanardağın ateşini körükleyebilir. Çünkü onlara şu ara rebound dönemindeki tehlikeli ikili denir!

SARI ÇİZMELİ DEMET ABLA

Popun Kraliçesi Demet Akalın işinde son derece başarılıdır.

Yıllar boyunca kendini geliştirmiş ve zirvede kalmayı başarmıştır.

Sahne performansı ve repertuarı ile hayranlarını hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmamaya özen göstermiştir.

Rebound dönemindeki tehlikeli ikili

Yaz, kış demeden ekstralara gitmiş, konserler vermiş, çok çalışmıştır. Dünya tatlısı bir kız annesi olan Demet aynı zamanda sosyal medyayı kullanma ve dilediğinde polemik yaratıp dikkat çekme konusunda inanılmaz hünerlidir.

Milyonlarca hayranı ve takipçisi vardır. Ancak hatasız kul olmaz misali Demet’in de giyim zevki pek yoktur.

Haberin Devamı

Üstüne başına tonlarca para harcar ama bir türlü yakıştıramaz. Elbiseler üstünden akar, ünlü marka diye alıp giydikleri üstünde sırıtır. Demet son olarak Amerika gezisi sırasında Los Angeles’den yine ünlü marka ve üstü pırıl pırıl taşlarla dolu pahalı bir çizme almış. Bunun için de 10 bin dolar harcamış.

Çizmenin aynısı Rihanna ve Celine Dion’da varmış.

Ancak ikisi de ince bacaklı kadınlar.

Demet hem daha iri hem bacakları daha kalın.

Dizinin üstüne kadar uzanan körüklü çizmeler onda şık yerine salaş durmuş.

45 yıllık şarkıcı gümüş renkli yeni cicileriyle Sarı Çizmeli Demet Abla olmuş!

DİĞER YENİ YAZILAR