Küçük büyük yalanlar

Televizyon dünyasının en iyilerinin seçildiği Emmy Ödülleri’ne ‘Little Big Lies’ mini dizisi damgasını vurdu.

Bu yıl 69’uncusu yapılan Emmy törenine 4 dalda ödül kazanan ‘Little Big Lies’ (Küçük Büyük Yalanlar) mini dizisi damgasını vurdu. Televizyon dünyasının en iyilerinin seçildiği gece Hollywood’da kadınların zafer gecesi olarak nitelendirildi. ‘Little Big Lies’da Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern gibi güçlü kadın oyuncular rol alıyor.

Yedi bölümlük dizide Kuzey Kalifornia’nın sakin sahil beldesi Monterey’de yaşayan bir gurup kadının eşleriyle, çocuklarıyla verdikleri hayat mücadelesini anlatıyor. Evliliklerinde yaşadıkları mutsuzluklar ve kişisel sorunlarına bir de cinayet olayı eklenince senaryodaki ilginç öyküdeki heyecan ve gerilim son haddini buluyor. Pasifik Okyanus’u kenarındaki Monterey’in görsel zenginliği diziyi izleme zevkini de ayrıca doruklara çıkarıyor.

Tarzan rolüyle beyaz perdede kendini gösteren İsveçli yakışıklı aktör Alexander Skarsgard da eşine şiddet uygulayan kocayı canlandırdığı dizide ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Ancak ‘Little Big Lies’ın gerçek kahramanları performanslarıyla göz kamaştıran, erkekleri gölgede bırakan kadınlardı. Aklınızda olsun. Küçük yalanlar başınıza büyük işler açabilir. İnanmayan ‘Little Big Lies’ dizisini izleyebilir!

Haberin Devamı

Güm güm kıskançlık krizi

Güzide Duran uzun süredir ortalıkta görünmüyordu.

Eşi ve çocuklarıyla Amerika’da yaşadığı söyleniyordu.

Bir zamanlar podyumda fırtına gibi esen 36 yaşındaki uzun boylu eski manken bir ortaya çıktı pir çıktı.

Eski dostu Ayşe Hatun Önal’ı kendisini kıskanmakla suçladı.

Sosyal medyadan tehdit edildiğini öne süren Güzide eskiden meslektaşı olan popçuya ‘’Beni kıskanmaktan gebereceksin. Yazık sana be vallahi acıyorum. Hakkımda boşanacaklar diye haber yaptırıyorsun. Bir boşayamadın bizi. Sen git konserlerinle ilgili haber yaptır. Haber sana lazım bize değil’’ deyiverdi.

Aralarındaki sorunun 4 yıl öncesine dayandığı ve Ayşe Hatun’un işadamı sevgilisi ile olan ayrılığına Güzide ve eşini sorumlu tuttuğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Kadınlar başlarından geçen tatsız olayları asla unutmuyor.

Özellikle hemcinslerinle yaşadıkları sorunları hafızalarından silemiyor.

Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin içinde kalmış bir uhde varsa mutlaka bir şekilde depreşiyor.

Üstelik bunu herkes duysun istiyorlar.

Olayı meydan kavgasına çeviriyorlar.

Güzide ile Ayşe Hatun’un durumunu da böyle özetlemek mümkün.

Çak bir selam!

Güm güm kıskançlık krizine!

Selülit avcıları görev başında

Nurgül Yeşilçay gözleri ömre bedel türünden güzel bir kadın.Aynı zamanda başarılı ve dizilerde aranan popüler bir oyuncu. 41 yaşında bir çocuk annesi güzelin giyim konusundaki zevki ise tartışılır. Her zaman üstüne en çok yakışanı giydiği iddia edilemez. Geçen gün de bir restoran çıkışında transparan bluzu ve mini şortuyla dikkat çekmiş. Uzağı göremediği için gözünde numaralı gözlükleri varmış. Hem uzağı hem yakını iyi gören magazincilerimizin gözünden mini şortlu Nurgül’ün selülitleri kaçmamış.

Haberin Devamı

Nurgül mayo veya bikinisi yerine şortuyla selülit avcılarına yakalan nadir ünlü kadınlardan biri olmuş. Hanımlar!

Yaz bitti diye tedbir almayı ihmal etmeyin. Duyduk duymadık demeyin. Selülit Avcıları görev başında!

DİĞER YENİ YAZILAR