Küçük Eros baby face Hara

Türk yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara, Brezilyalı süper model Adriana Lima ile yaşadığı aşk sayesinde adını tüm dünyaya duyurdu. Adriana ’nın sayısız cazip talibi arasından gönlünü fethetmeyi başarması Metin Hara’nın aşk tanrısı Eros’un minyatür versiyonu olduğunu gösteriyor. Victoria Secret markasının demirbaş mankenlerinden olan Adriana ilişkilerinin devam ettiğini kanıtlarcasına Küçük Eros Hara ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor.

Bir takipçisi Adriana’ya “Sevgilin 19 yaşında görünüyor” demiş. Adriana “Aynı yaştayız” diye cevap vermiş. Küçük Eros Hara yaşı ne olursa olsun daima olduğundan genç gösteren bebek yüzlü erkeklerden.

Metin Hara’ya Adriana ile birlikte olduğundan beri ‘Küçük Eros Hara’ diyordum. Meğer eksikmiş. Küçük Eros Baby Face Hara olması gerekiyormuş!

Tilki’nin dönüp dolaşacağı yer...

Aleyna Tilki yaptığı çarpıcı açıklamaları sürdürüyor.

“Aynaya baktığımda ne kadar mükemmelim diyorum” gibi laflar ediyor. Son olarak “Ayıp olmasaydı herkes çıplak gezseydi” demiş. Aleyna daha 17 yaşında. En büyük ideali dünya starı olmak.Türklere değil Amerikalılara konser verebilmek olduğunu söylüyor.Fırsat bu fırsat. Aklına geleni yazsın. Memleketten kovulana kadar devam etsin. Bu vesileyle dünyaya açılır. Bakalım dışarıda aynı başarıyı yakalayabiliyor mu?Denemesinde yarar var. Çünkü bu gidişle çok yapmadığı yeni bir şey kalmayacak. Hem bir süre mekan değiştirmek önemli değil. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.

Haberin Devamı

Yok böyle boks

Acun Ilıcalı’nın kanalında yeni sezonda ünlü isimler birbirleriyle kıyasıya boks maçı yapacakmış. Survivor yarışmacılarından Fulya Keskin, Sahra Işık, Çılgın Sedat, Asena, Doğuş, Berna Canbeldek’in ringe çıkacakları belli olmuş. Survivor başlamadan ısınma turu gibi bir boks turnuvası çok iyi fikir. Ama bunun inandırıcı ve heyecanlı olması için birbirleriyle sorunu olan ünlülerin kapışması gerek. Bence Nihat Doğan bir ara kanlı bıçaklı olduğu Pascal Nouma ile ringde kozunu paylaşsın. Survivor’da gerilim yaşayan Seda, İlhan Mansız, Serhat Akın ve Erdi ikili takımlar halinde güreşsin Programın adı da ‘Yok Böyle Boks’ olsun. Tadından geçilmez tadından!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR